Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv salgselev i VTI 


BRÆNDER DU FOR EN FREMTID INDENFOR SALG & MARKETING – SÅ ER DET MÅSKE DIG DER SKAL VÆRE VORES NYE SALGSELEV?

Som Salgselev i VTI A/S får du en alsidig uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med salget og alle dets facetter. Du kommer til at arbejde med salg af limtræ til store kunder i VTI, hvor der arbejdes på årskontrakter og løbende kontakt og ordremodtagelse – og du kommer til at arbejde i vores afdeling NORTO, der beskæftiger sig med salg af upcyclede interiørløsninger i resttræ fra produktion af limtræ til både små og store erhvervskunder og samarbejdspartnere.

JOBBET:

Du kommer til at indgå i vores salgsteam på 6 personer, hvor du vil arbejde med opgaver indenfor salg, administration og marketing. Som salgselev får du et godt kendskab til mange forskellige områder, og du får derfor en stor kontaktflade i organisationen.

I jobbet får du mulighed for både personligt og fagligt at udvikle dig i takt med, at du skal varetage dine egne opgaver og være i tæt dialog med slutkunder og samarbejdspartnere. Du får erfarne og hjælpsomme kolleger at sparre med, og i det daglige refererer du til salgschefen.

Dine opgaver kan f.eks. være:

  • Oprettelse af tilbud og ordre i vores ERP system
  • Opsøgende salg på e-mail og telefon
  • Planlægning og afholdelse af messer
  • Opslag på diverse sociale platforme
  • Udarbejdelse af salgspræsentationer i forbindelse med kundemøder
  • Deltage i kundemøder
  • Håndtering af og salg til egne udvalgte kunder
  • Andre ad-hoc opgaver

OM DIG:

Som person brænder du for at lære nye ting, er udadvendt og trives i en mindre organisation, hvor vi hjælper hinanden til at nå det fælles mål. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver.

Om du kommer direkte fra skolebænken eller har et par års erfaring er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du inden opstart har afsluttet en adgangsgivende ungdomsuddannelse. Hvis du har en HTX, HF, STX eller HG, skal du have taget det supplerende 5-ugers grundforløb.

VI TILBYDER:

Du bliver en del af en mindre organisation, hvilket betyder at du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver og samtidig har mulighed for at få ansvar og indflydelse i dine opgaver. Vi har en flad organisationsstruktur og en uformel og direkte tone, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi ved, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og derfor gør vi vores yderste for at de har det godt, og tilbyder derfor også gode personale forhold.

ANSØGNING:

Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte PA & Salgskoordinator Sara Moth på tlf. 30 38 42 04. Send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen snarest. Vi forventer opstart 1. september eller 1. oktober 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VTI A/S
Nr. Bjertvej 24
7830 Vinderup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september eller 1. oktober 2022

Kontakt

PA & Salgskoordinator, Sara Moth
tlf.: 30 38 42 04.

Om VTI A/S

OM VTI A/S: VTI er i dag en af Europas største limtræsfabrikker, og producerer årligt mere end 120.000 m3 limtræ til møbel- og vinduesindustrien samt til DYI markedet. VTI har siden år 2000 arbejdet med FSC-certificeret træ, og var dermed én af de første på markedet der prioriterede bæredygtighed.

NORTO er etableret i 2018, da vi i VTI ønskede et større fokus på bæredygtighed. I NORTO omdannes resttræ fra produktionen af limtræ, til eksklusive væg- og loftpaneler, gulve og køkkener.

Der er ansat omkring 150 medarbejdere i de to virksomheder, fordelt på 15 funktionærer og 100 timelønnede medarbejdere på tre skift i produktionen i Vinderup og omkring 35 timelønnede medarbejdere på fabrikken i Letland.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere