FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til vores regnskabsafdeling


Ønsker du en spændende økonomiuddannelse i en international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? Så har vi elevpladsen til dig!

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Vi søger en økonomielev til vores regnskabsafdeling, med arbejdssted på vores hovedkontor i Ballerup.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Dine opgaver vil blandt andet omfatte månedsafslutningsprocedurer, budgettering, månedlige forecast, Debitor- og kreditorstyring, momsopgørelser samt projekt controlling. I takt med din udvikling vil du få mere ansvar, som vil udfordre dig både personligt og professionelt.

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy A/S således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med. I takt med din udvikling vil du blive givet mere ansvar, som vil udfordre dig og din udvikling. 

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy A/S således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med.

  Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. Det vil være et krav, at du læser en HD (som Siemens Energy finansierer) samtidig med din elevuddannelse.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre i det du laver.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.

  Hvad tilbyder vi?

  Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere: Læs mere her

  Du bliver en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer, til stadighed skaber ny viden og finder løsninger på komplekse problemstillinger. Vi prioriterer ansvarlighed for vores sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejder-goder såsom god kantineordning samt træningsfaciliteter.

  Plads til mangfoldighed!?

  Heldigvis for os er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi resultater. Vi fokuserer på inklusion og passion. Vores energi drives af mere end 130 forskellige nationaliteter, og vi håber at høre fra dig - uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap, du måtte have. 

  Er du interesseret?

  Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV snarest mulig. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige, Allan Danielsen: allan.danielsen@siemens-energy.com

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Siemens Energy A/S
  Borupvang 9
  2750 Ballerup

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 1. oktober 2022 
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

  Kontakt

  Elevansvarlig Allan Danielsen 
  Mail: rikke.felletoft@siemens-energy.com


  .

  Om Siemens Energy

  Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere. Vi er omkring 90 kolleger i den danske organisation og 91.000 fordelt på 90 lande. Læs mere her: www.siemens-energy.com og mød dine kolleger:  

  www.sebrochure.dk/video/955723813

  Mere fra Siemens Energy A/S

  Kom tættere på os :)


  Vi glæder os til at høre fra dig

  () På lager
    Gem til senere

  BUsINESS SUPPORT ELEV

  DHL Aviation søger elev

  The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

  SALGSElever

  Imerco søger 45 salgselever

  Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

  elever

  Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

  Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

  kontorelev

  Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

  Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

  Følg os, eller send en mail

  RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

  © 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®