Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Økonomielev til vores regnskabsafdeling


Ønsker du en spændende økonomiuddannelse i en international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? Så har vi elevpladsen til dig!

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Vi søger en økonomielev til vores regnskabsafdeling, med arbejdssted på vores hovedkontor i Ballerup.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Dine opgaver vil blandt andet omfatte månedsafslutningsprocedurer, budgettering, månedlige forecast, Debitor- og kreditorstyring, momsopgørelser samt projekt controlling. I takt med din udvikling vil du få mere ansvar, som vil udfordre dig både personligt og professionelt.

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy A/S således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med. I takt med din udvikling vil du blive givet mere ansvar, som vil udfordre dig og din udvikling. 

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy A/S således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med.

  Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. Det vil være et krav, at du læser en HD (som Siemens Energy finansierer) samtidig med din elevuddannelse.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre i det du laver.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.

  Hvad tilbyder vi?

  Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere: Læs mere her

  Du bliver en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer, til stadighed skaber ny viden og finder løsninger på komplekse problemstillinger. Vi prioriterer ansvarlighed for vores sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejder-goder såsom god kantineordning samt træningsfaciliteter.

  Plads til mangfoldighed!?

  Heldigvis for os er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi resultater. Vi fokuserer på inklusion og passion. Vores energi drives af mere end 130 forskellige nationaliteter, og vi håber at høre fra dig - uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap, du måtte have. 

  Er du interesseret?

  Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV snarest mulig. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige, Allan Danielsen: allan.danielsen@siemens-energy.com

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Siemens Energy A/S
  Borupvang 9
  2750 Ballerup

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 1. oktober 2022 
  Tiltrædelse: Hurtigst muligt

  Kontakt

  Elevansvarlig Allan Danielsen 
  Mail: rikke.felletoft@siemens-energy.com


  .

  Om Siemens Energy

  Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere. Vi er omkring 90 kolleger i den danske organisation og 91.000 fordelt på 90 lande. Læs mere her: www.siemens-energy.com og mød dine kolleger:  

  www.sebrochure.dk/video/955723813

  Mere fra Siemens Energy A/S

  Kom tættere på os :)


  Vi glæder os til at høre fra dig

    Gem til senere

  Bliv shippingelev hos DFDS A/S

  Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

  Kontorelev i Vejle Kommune?

  Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

  Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

  Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

  N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

  Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

  Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

  Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere