FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos GEA og bliv en del af en spændende international koncern


Kontorelev – lær at holde styr på internationale ordrer

Vil du lære alt om ordrehåndtering og shipping i en international virksomhed? Som elev hos os bliver du klædt på til at have det fulde overblik, når komplekst udstyr bliver bestilt og fragtet på tværs af kloden. 

”Jeg er superglad for at være elev her, fordi jeg har virkelig meget frihed til at løse mine egne opgaver, og samtidig får jeg al den støtte og hjælp, jeg har brug for,” fortæller Baye, som lige nu er elev i serviceafdelingen.

Vær med til at få vores produktionsteknologier ud i verden 

GEA er en international ingeniørvirksomhed, der leverer løsninger til bl.a. produktion af fødevarer og lægemidler til gavn for mennesker i hele verden. Du bliver en del af vores serviceafdeling i Søborg, som håndterer ordrer på udstyr, der fx bliver brugt til at producere kaffe, modermælkserstatning, piller til din bedstemor og dip til dine chips.
I Service får du rigtig søde kolleger, der tager imod ordrer fra vores datterselskaber og kunder rundt omkring i verden og sørger for, at de bliver leveret til tiden.
”Det er fedt at prøve at være en del af en stor international virksomhed, hvor man snakker med mange forskellige mennesker og oplever, hvordan en så stor maskine kører rundt,” siger Baye.

Lær at koordinere ordrer for dit helt eget land 

Du får tilknyttet en personlig mentor og kommer til at lære præcis det samme som dine kolleger: at tage imod ordrer og sørge for, at alt spiller, fra du modtager den, til den er sikkert leveret. Når du er godt oplært, får du ansvaret for at håndtere ordrer fra dit eget land.
Du kan se frem til at få en unik forståelse for hele værdikæden i en international produktionsvirksomhed og blive knivskarp til at: 

  • navigere i og holde styr på oplysninger i et ERP-system – som fx pris og leveringsdato 
  • bestille international fragt af forsendelser og udarbejde fakturaer 
  • følge op på ordrer og sørge for, at de følger planen 
  • samarbejde med kolleger og leverandører fra hele verden 
  • håndtere standardordrer og finde gode løsninger til de ordrer, der ikke følger planen. 

Nysgerrig student med styr på detaljerne 

Du har bestået enten en HHX, HTX, STX eller HF suppleret med HGS/EUS, eller også har du afsluttet EUX, når du starter til september 2022. Derudover er det dig, vi beskriver her: 

  • Du glæder dig til at lære nyt og er ikke bange for at spørge ind, hvis du er i tvivl. 
  • Du kan godt lide struktur og trives med at følge procedurer og arbejde i systemer.
  • Du sjusser dig ikke frem til noget og dobbelttjekker hellere en ekstra gang, at tingene stemmer. 
  • Du er velformuleret på dansk og kan begå dig på engelsk både på skrift og over telefonen. 

Er det lige dig? 

Perfekt. Så send os din ansøgning og dit CV nedenfor senest den 24 august 2022. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte head of service operations Ai Chan Plessing på 2999 9579

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GEA Process Engineering
Gladsaxevej 305
2860 Søborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Head of service operations Ai Chan Plessing
tlf.: 2999 9579



.

Om GEA

GEA er en af de største leverandører til fødevare- og drikkevareindustrien og en lang række andre procesindustrier. Der er ca. 17.000 medarbejdere ansat i mere end 50 lande som bidrager væsentligt til GEAs succes - har du lyst til at være en del af GEA's success?


Kom tættere på os!

elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®