FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

2 kontorelever til Vejle Kommune med hurtig opstart


Om jobbet 

 Drømmer du om et spændende job i fremtiden, så har du nu muligheden for at starte vejen dertil... Jeg hedder Charlotte og er uddannelseskoordinator for de administrative elever. Vi mangler lige nu 2 motiverede elever til vores kommune med plads til stor personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et fantastisk elevnetværk. Er du frisk, kan du starte allerede fra 1/9 eller hurtigst muligt efter aftale. Det finder vi ud af sammen. 

Vi forventer af dig 

Vi vil gerne, at du har lyst til at lære og løse administrative opgaver. Du glæder dig også til at være kommunens ansigt indadtil og udadtil. 

Du har på praktikstederne mulighed for opgaver, hvor du måske godt i starten kan føle, at du er lidt på ”dybt vand”. Det, tænker du, er spændende. Vi tager det selvfølgelig i det tempo, du er klar. Vores elever er normalt positivt overraskede over, hvor hurtigt de får frihed under ansvar. 

Du er kvik, skarp til kommunikation, tal og vil hjælpe os med at yde den bedste service. Vi vil være rigtig glade for en elev, som er nysgerrig, har fokus på at arbejde selvstændigt, både når opgaverne driller (her beder du selvfølgelig om hjælp), eller når det hele bare lykkes fra start til slut. 

Du er en person med positiv tilgang til arbejdspladsen, faglige udfordringer og dine skoleophold. Smøg derfor ærmerne op, vis hvad du kan, og vær med til at gøre en forskel. 

Vi tilbyder dig 

En hverdag, hvor du skal være glad for at møde ind og ikke fortryde dit uddannelsesvalg. Grundig introduktion, praktikplan og opfølgning af faglige mål er et must! Du får lokale praktikvejledere, som sammen med dig sikrer, at du bliver en ”haj” til dine opgaver og mærker en udvikling. 

Og så gør det vel ikke noget, at der normalt er gode muligheder for ansættelse efter elevtiden? Vi kan ikke love det, men alle elever udlært i 2022 har fået job, og jeg ser en del tidligere elever, som er i gang med eftervidereuddannelse og lederkarrierer. 

Ansættelsesvilkår 

Vi mangler dig til et 2-årigt forløb med første år enten i vores centrale økonomifunktion eller en stabsfunktion/pladsanvisningen i Børn- & Ungeforvaltningen. Du og Vejle Kommune indgår en uddannelsesaftale på specialet Offentlig Administration med prøvetid på 3 måneder. Du er ansat og aflønnet efter HK-overenskomsten. Inden du skipper din ansøgning afsted, er det vigtigt, at du er sikker på, at du har opfyldt adgangskravene inden opstart. Fx din grunduddannelse. Er du over 25 år, skal du have foretaget en RKV (realkompetencevurdering), medmindre du bliver ansat under gammel ordning med et HG-bevis. 

Om os 

Overvejer du at søge? Læs mere om uddannelsen og elevernes oplevelse af deres elevtid på www.vejle.dk/elev. Her finder du også en vejledning om adgangskrav og mere om RKV (realkompetencevurdering). 

Flere oplysninger 

Kontakt mig endelig på chasa@vejle.dk eller 76 81 13 12

Ansøgningsfrist 

18.08.2022 – sæt kryds i kalenderen til ansættelsessamtale 24/8 og 29/8. 

Profilanalyse (Valgfri)

Bliver du indkaldt til samtale, sender jeg dig inden da en test og måske en skriftlig case. 

Send din ansøgning 

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejle Kommune
Skolegade 1
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. august 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Uddannelseskoordinator, Charlotte Samson
tlf.: 76 81 13 12
Mail: chasa@vejle.dk.

Kan allerede nu mærke, at jeg har udviklet mig....

Selvom jeg ”kun” har været elev ved Vejle Kommune siden september 2021, så er der ingen tvivl omkring, at jeg allerede nu kan mærke en tydelig udvikling hos mig selv – både fagligt og personligt. Jeg har lært rigtig meget omkring, hvordan jeg arbejder bedst, hvilken læringsstil jeg lærer bedst af og hvilke opgaver jeg er god til. Desuden har jeg lært meget omkring økonomi og kommunen som arbejdsplads. Alt i alt har min læringskurve gået stejlt op ad siden, at jeg startede som elev hos Vejle Kommune.

Jeg kan uden tvivl anbefale at man vælger at søge elevplads hos Vejle Kommune. Det er en fantastisk arbejdsplads, hvor man virkelig får mulighed for at udvikle sig. Hvis du viser, at du har viljen – så har kommunen alle muligheder for at give dig en fantastisk uddannelse!

Om os

Overvejer du at søge? Læs mere om uddannelsen, uddybende vejledning om optagelseskrav inden opstart, vores elevfilm og Nete og Caspers oplevelse af deres uddannelsesforløb her.

Mere fra Vejle Kommune 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®