Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos Venaris Executive Search


Kontorelev med speciale i administration 

 Er du klar til at kickstarte din karriere? Motiveres du af en dagligdag med masser af varierede opgaver, hvor du lærer noget nyt om en helt særlig branche i en virksomhed, med rigtig dygtige (og søde) kolleger? Tænker du, at netop mixet mellem teori og praktik er lige dig? Så har vi her: 

Elevpladsen du ikke vil gå glip af! 

Vi søger en kontorelev med opstart hurtigst muligt, som har lyst til at prøve sig selv af i en bred vifte af administrative opgaver. Som kontorelev hos Venaris tilbyder vi en alsidig og varieret uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi sammensætter en uddannelsesplan, som guider og uddanner dig igennem hele forløbet og støtter op omkring teorien fra skoleperioderne – det hele afsluttes med en fagprøve. 

Venaris Executive Search er en konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder med at rekruttere specialister, mellemledere og topledere på tværs af brancher. Vi arbejder med nogle af de største virksomheder i Danmark og med flere internationale kunder. Vores team sikrer, at processen og søgningen efter potentielle kandidater er så effektiv og professionel som muligt, og vi indgår alle i et tæt samarbejde på tværs af kontoret. 

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og du vil i samarbejde med virksomhedens Office Manager/Executive Assistant, Karoline, lære alt om at være i en administrativ rolle. Du kommer til at varetage kalenderstyring, mødeplanlægning og lignende koordinering både internt og eksternt – og i det hele taget at sikre kontordriften og den praktiske dagligdag hos os. Derudover arbejder du med korrekturlæsning, upload af jobannoncer på diverse medier, besvarelse af telefonopkald og mails, administration af det interne kandidathåndteringssystem og naturligvis de ad hoc-opgaver, der altid vil dukke op i en travl konsulentvirksomhed. 

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at du bliver klædt godt på i forhold til alsidighed og relevant faglig viden, og du vil også få mulighed for selv at sætte dit præg på retningen og opgaverne, som bliver mere selvstændige ligesom vi naturligt også løbende vil forvente mere af dig. Du kan læse mere om uddannelsen hos Niels Brock her.

Stort servicegen, gå på mod og god energi 

For at komme i betragtning er det en forudsætning, at du har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse som fx HHX, STX, HF eller EUX. Du får en bred kontaktflade til kolleger, kandidater og kunder, og derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har et veludviklet servicegen. Du er nysgerrig og har appetit på nye opgaver, men trives også med rutineprægede opgaver, som også bliver en del af din arbejdsdag. Som person er du åben, ansvarsbevidst og har masser af gå på mod. Du bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret team, som vægter et godt arbejdsmiljø og trivsel meget højt. Vi elsker at grine, fortælle dårlige jokes og holde en uformel tone. Du er energisk, kvalitetsbevidst og ambitiøs og sætter en ære i at lede dine projekter til dørs til aftalt deadline. Endelig forventer vi at du har et højt sprogligt niveau på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. 

Venaris Executive Search 

Navnet Venaris kommer af det latinske Venor, som betyder at forfølge, jage eller søge. Vi er nemlig dybt optagede af at hjælpe vores klienter, kandidater og medarbejdere med at forløse deres fulde potentiale, og jagte succes og resultater. Vores partnere og researchere kommer fra forskellige dele af branchen og repræsenterer samlet en enormt stor erfaring – det betyder, at vi fra begyndelsen har kunnet kombinere vores solide viden med et stærkt ønske om at gøre det hele lige på præcis vores måde. Det er godt for kunderne og for vores egen daglige glæde ved at gå på job. Samtidig bor vi lækkert i flotte og ny-renoverede kontorer ved Rådhuspladsen i København. Se mere på www.venaris.dk 

Ønsker du at blive en del af en succesfuld konsulentvirksomhed i hastig udvikling, som hver dag kompromisløst lever vores klare værdier og ambitioner? Så bliv en del af Venaris. 

Ansøgning 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Office Manager/Executive Assistant, Karoline Glistrup på +45 30330508 hvis du vil høre mere om os inden du sender din ansøgning afsted. Upload din ansøgning og evt. CV ved at klikke på knappen nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles selvfølgelig fortroligt

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Venaris Executive Search 
H.C. Andersen Boulevard 11, 4 th
1553 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Kontakt

Office Manager/Executive Assistant, Karoline Glistrup
tlf.: +45 3033 0508.

Om Venaris Executive Search

Venaris is an executive search company specializing in a selected number of industry segments with dedicated partners, consultants, and in-house researchers. See more about our industry segments here and our people here Venaris is an expert in local and international executive search projects as well as leadership assessment tailored to each client’s specific needs and challenges. We have a professional network around the world and will therefore be able to assist our clients in international searches – both when it comes to hiring for international affiliates or finding international candidates for positions based in Denmark.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere