FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Plantorama søger økonomielev til regnskabsafdelingen, hovedkontoret


Har du lyst til at få en økonomiuddannelse og arbejde for Danmarks største have- og dyrecenter?

Drømmer du om at blive del af en relevant og kompetencegivende arbejdsplads, som kan være din egen personlige træningsbane? Så er du måske vores nye økonomielev.

Vi er i rivende udvikling og i takt med at vi åbner flere centre og udvider eksisterende, har vi brug for flere hænder til vores regnskabsafdeling, hvorfor vi nu søger en dygtig økonomielev. Du vil komme til at indgå i et stærkt team der består af fire bogholdere og en regnskabschef.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Som økonomielev hos Plantorama vil du fra start af blive introduceret til en hands-on tilgang til arbejdet med økonomi. Du vil i løbet af din læretid opleve sværhedsgraden i opgaverne stiger, i takt med at du løbende udvikler din kompetencer. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af økonomiopgaver, som blandt andet rummer:

  • Håndtering af kreditorfakturaer og afstemning af kreditorer
  • Håndtering af indbetalinger fra debitorer samt debitorstyring herunder rykning
  • Bank – og kassestemninger
  • Klargøring til månedsrapportering
  • Håndtering af leasings aftaler
  • Ajourføring af anlægskartotek
  • Alm. finansbogføring

Hvem er du?

Du skal være nysgerrig, klar på at lære nyt og have en passion for alle de facetter som økonomifaget rummer. Du skal desuden være struktureret, detaljeorienteret og have mod på selvstændigt at arbejde med egne opgaver. Du skal have afsluttet HHX, STX, EUX, HF eller HTX. Hvis du kommer fra STX, HF eller HTX, skal du tage de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning (EUS).

Hvad kan du forvente?

Hos os kan du forvente et uddannelsesforløb som både er sjovt og seriøst, og hvor både teori og praksis kombineres. Du vil indgå i et team med en uformel omgangstone som vægter faglighed, humor og et godt arbejdsmiljø højt. Du får også både pension og en fantastisk sundhedsordning, og så kvitterer vi selvfølgelig også med et personalekort, der giver rabat i vores centre.

Lyder det som noget for dig?

Opstart er efter aftale. Samtaler afholdes løbende, så send din ansøgning allerede i dag, hvis du mener, at du er vores nye økonomielev. Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Plantorama A/S
Lyshøjen 12
8520 Lystrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 21. august 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Tina Østerby Najberg
tlf.: +45 87 43 12 89



.

Plantorama A/S Hovedkontor

Danmarks største have- og dyrecenter

Med et stort og bredt sortiment inden for bl.a. stue- og haveplanter, brugskunst og dyreliv samt en omsætning på et tre-ciftret millionbeløb er Plantorama enestående i Danmark. Vi beskæftiger i dag over 650 medarbejdere i 13 store havecentre fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Plantorama er et familieforetagende, og drives i dag af Peter Vang Christensen, der er 6. generation i rækken af gartnere i familien.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®