FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev som Ejendomsservicetekniker


Drømmer du om at blive Ejendomsservicetekniker? Trives du i en omskiftelig hverdag og motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service?

VIA Facility Management søger pr. 1. oktober 2022 en elev som Ejendomsservicetekniker til Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C.

Ansættelsen sker således, at praktikken afvikles hos VIA, Campus Aarhus C, mens skoleforløbet afvikles på Aarhus Tech.

Vi ønsker en elev som:

  • Har en praktisk håndværksmæssig tilgang til mange forskellige opgaver
  • Er ansvarsfuld, flittig og arbejdsom
  • Besidder en høj grad af samarbejdsevne og er serviceminded
  • Er indstillet på at arbejde i og understøtte et arbejdsmiljø, som er præget af udviklings- og forandringsprocesser, teamarbejde, dialog, engement og gensidig respekt
  • Har lyst til at arbejde i et spændende uddannelsesmiljø

Vi tilbyder

  • En spændende og solid elevuddannelse i et aktivt og dynamisk uddannelsesmiljø
  • Et godt arbejdsmiljø præget af åbenhed, tillid, humoristisk sans og gode kolleger
  • Et godt samarbejde i et mangfoldigt team, hvor der er fart på
  • Gode funktionelle rammer, såvel køkken som kantinefaciliteter

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til lov om erhvervsuddannelser samt gældende Fællesoverenskomst indgået mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv.

Dit hovedarbejdssted er Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Bertelsen på tlf. 8755 0880 eller driftsleder Carsten Lundberg på tlf. 8755 0791.

Søg stillingen

Send din ansøgning online gennem VIAs e-rekrutteringssystem ved at tilgå linket i stillingsopslaget.

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 4. september 2022.

Samtaler finder sted løbende i september måned 2022.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VIA Facility Management - Campus Aarhus C
Ceresbyen 24
8000 Arhus C

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. september 2022
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Teamleder, Thomas Bertelsen
tlf.: 87 55 08 80
Driftsleder, Carsten Lundberg
tlf.: 87 55 07 91



.

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.

Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®