Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

VandCenter Syd søger Teknisk Designerelev


Vi søger en engageret teknisk designerelev til start 9. januar 2023. Så har du bestået grundforløbet, sans for detaljer og masser af gåpåmod? Så er VandCenter Syd den helt rigtige læreplads for dig.

Om jobbet

Hos VandCenter Syd får du mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige og relevante opgaver og lære en masse under din elevtid.

Du kommer til at arbejde i flere forskellige afdelinger under din elevtid, og du får mulighed for at samarbejde med dygtige og erfarne kolleger i hele VandCenter Syd.

I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med vores erfarne tekniske designere samt projektledere. Du får naturligvis en grundig oplæring, og vi går op i, at du lærer så meget som muligt under din elevtid. Når du er klar, får du også lov til at løse opgaver på egen hånd. Dine primære opgaver kommer til at bestå af inddatering/vedligeholdelse af vand- og kloakledninger i GIS. Følgende opgaver kan forekomme i elevtiden:

  • Diverse tegneopgaver i Microstation
  • Opmåling i marken med GPS
  • Teknisk administrative opgaver
  • Bred kontakt med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder

Lidt om dig

Du er under uddannelse som teknisk designer og har bestået grundforløbet inden opstart. Herudover er det et krav, at du har gyldigt kørekort, kategori B.

Som person trives du med at tage fat og har let ved at løse opgaverne selvstændigt, når du har fået oplæring. Du er lærenem, udadvendt og god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Du er interesseret i dit fag og verden omkring dig, og du er ikke bange for at stille spørgsmål for at blive klogere. Når du løser opgaver, er du kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i at have orden på tingene.

Vi tilbyder

Hos os får du en spændende og lærerig elevtid sammen med ca. 190 engagerede og dygtige kollegaer. Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor der er plads til sjov, samtidig med at vi arbejder seriøst. Du får en 37 timers arbejdsuge, løn efter overenskomst, flexordning og en række personalegoder som f.eks. en trivselstime der kan bruges til bl.a. motion i arbejdstiden.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk designer Britt Lykke Ravn på tlf. 63 13 23 48 eller på e-mail blr@vandcenter.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV, anbefalinger og karakterudskrifter via ”Ansøg nu” knappen. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 23. september 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VandCenter Syd
Vandværksvej 7
5000 Odense C

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. september 2022
Tiltrædelse: 9. januar 2023

Kontakt

Teknisk designer, Britt Lykke Ravn
tlf.: 63 13 23 48
blr@vandcenter.dk.

Om os kort fortalt

VandCenter Syd beskytter grundvandet og sikrer rent drikkevand. Vi tager os af spildevandet og er med til at skabe sunde vandmiljøer. Vi tager hånd om regnvandet og er med til at forme fremtidens grønne byer


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere