FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

VandCenter Syd søger Teknisk Designerelev


Vi søger en engageret teknisk designerelev til start 9. januar 2023. Så har du bestået grundforløbet, sans for detaljer og masser af gåpåmod? Så er VandCenter Syd den helt rigtige læreplads for dig.

Om jobbet

Hos VandCenter Syd får du mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige og relevante opgaver og lære en masse under din elevtid.

Du kommer til at arbejde i flere forskellige afdelinger under din elevtid, og du får mulighed for at samarbejde med dygtige og erfarne kolleger i hele VandCenter Syd.

I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med vores erfarne tekniske designere samt projektledere. Du får naturligvis en grundig oplæring, og vi går op i, at du lærer så meget som muligt under din elevtid. Når du er klar, får du også lov til at løse opgaver på egen hånd. Dine primære opgaver kommer til at bestå af inddatering/vedligeholdelse af vand- og kloakledninger i GIS. Følgende opgaver kan forekomme i elevtiden:

  • Diverse tegneopgaver i Microstation
  • Opmåling i marken med GPS
  • Teknisk administrative opgaver
  • Bred kontakt med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder

Lidt om dig

Du er under uddannelse som teknisk designer og har bestået grundforløbet inden opstart. Herudover er det et krav, at du har gyldigt kørekort, kategori B.

Som person trives du med at tage fat og har let ved at løse opgaverne selvstændigt, når du har fået oplæring. Du er lærenem, udadvendt og god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Du er interesseret i dit fag og verden omkring dig, og du er ikke bange for at stille spørgsmål for at blive klogere. Når du løser opgaver, er du kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i at have orden på tingene.

Vi tilbyder

Hos os får du en spændende og lærerig elevtid sammen med ca. 190 engagerede og dygtige kollegaer. Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor der er plads til sjov, samtidig med at vi arbejder seriøst. Du får en 37 timers arbejdsuge, løn efter overenskomst, flexordning og en række personalegoder som f.eks. en trivselstime der kan bruges til bl.a. motion i arbejdstiden.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk designer Britt Lykke Ravn på tlf. 63 13 23 48 eller på e-mail blr@vandcenter.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV, anbefalinger og karakterudskrifter via ”Ansøg nu” knappen. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 23. september 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VandCenter Syd
Vandværksvej 7
5000 Odense C

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. september 2022
Tiltrædelse: 9. januar 2023

Kontakt

Teknisk designer, Britt Lykke Ravn
tlf.: 63 13 23 48
blr@vandcenter.dk



.

Om os kort fortalt

VandCenter Syd beskytter grundvandet og sikrer rent drikkevand. Vi tager os af spildevandet og er med til at skabe sunde vandmiljøer. Vi tager hånd om regnvandet og er med til at forme fremtidens grønne byer


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®