FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev hos ISA Nordic

ISA Nordic har igen vokseværk og søger derfor elever/trainees til vores sø- og luftfragt afdelinger.

Hos ISA Nordic kommer du i kontakt med flere former for transport og har en daglig kommunikation med kunder og samarbejdspartnere i både ind- og udland.

Din dag er varieret og udfordrende og du skal håndtere mange forskellige opgaver, samt yde god og positiv service over for kunder og leverandører.

Du kan derfor regne med en bred og grundig uddannelse indenfor spedition.

Det primære forretningsområde er sø- og luftfragt, men du vil også stifte bekendtskab med vejtransport og kurertransport i din elevtid hos os.

Vi er et erfarent team af glade og smilende kollegaer.

Vi prioriterer samarbejde og godt arbejdsmiljø højt og har fokus på at give vores elever/trainees den bedste uddannelse inden for speditionsfaget. Sammenholdt med skoleopholdene i løbet af den 2-årige elevtid, kommer du til at være godt klædt på til dit fremtidige arbejdsliv.

Vi ønsker at:

  • Du er motiveret, nysgerrig og klar på en udfordring
  • Du er vellidt og fungerer socialt.
  • Du er struktureret, ansvarsbevidst, serviceminded og klar på at kaste dig over enhver opgave, der dukker op.
  • Du har gode sprogfærdigheder i både dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder en dagligdag, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor du har en god og erfaren flok kollegaer, der vil være med til at uddanne dig til din fremtidige karriere.

Kontakt nedenstående for yderligere info eller send din ansøgning og CV med det samme:

Claus Birkbak
Director of Operations/Head of Nordic Pharma Division
ccb@isanordic.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ISA Nordic
Kristinehøj 8
2770 Kastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Claus Birkbak
ccb@isanordic.com



Find vej

.

Om ISA Nordic

I 1972 blev Inter-Scan Sea & Air grundlagt i København, Danmark og officielt registreret som IATA-agent. Siden da er vi vokset til at omfatte lokale kontorer i hele Skandinavien for at kunne servicere vores partnere bedst muligt. 

I dag servicerer vi kunder over hele verden gennem vores globale netværk af lokale partnere. Det betyder, at vores rækkevidde strækker sig til selv de mest afsondrede dele af verden.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®