FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på KU


Vil du gerne have en attraktiv kontoruddannelse inden for økonomi? Og vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske vores nye økonomielev. 

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale SCIENCE - søger pr. 1. februar 2023 en økonomielev til en varieret kontoruddannelse med speciale i økonomi. 

På SCIENCE forsker og underviser vi inden for mange spændende områder der spænder lige fra mad, klima, miljø, natur og dyrevelfærd til it, idræt, genetik og astrofysik. SCIENCE er organiseret i et fakultetssekretariat og 12 institutter placeret centralt i København og på Frederiksberg. Vi arbejder hver dag på at styrke vores arbejdsmiljø, og vi har fokus på trivsel og det gode kollegaskab. 

Dine arbejdsopgaver som økonomielev 

Du vil få en uddannelse inden for økonomi, hvor du vil være 1 år i Fakultetssekretariatet og 1 år på Niels Bohr Institutet. Her vil du få kendskab til de mange forskellige regnskabs- og økonomiopgaver, som findes på et universitet, eksempelvis: 

  • Bogholderiopgaver, herunder kreditor, finans- og debitorforvaltning 
  • Kasse, bank og afstemninger 
  • Økonomistyring 
  • Projektøkonomi 
  • Systemkendskab, herunder især Navision Stat, IndFak, RejsUd og LDV 

Dine arbejdsopgaver vil både være selvstændige opgaver og opgaver som løses i teams. Du vil i løbet af din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. I hver enhed vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som også fungerer som din vejleder, og du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer og brugere – både danske og internationale.

Vores nye elev 

Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses og brugere betjenes. Du vil i din elevtid opleve vores organisation fra flere forskellige vinkler, og derfor er det vigtigt, at du: 

  • Er positiv, engageret og serviceminded 
  • Er lærenem, ansvarsfuld og grundig i din opgaveløsning 
  • Er moden og hviler i dig selv 
  • Har gode dansk- og it-kundskaber, bl.a. Officepakken, 
  • Er tryg ved at tale og skrive engelsk 
  • God talforståelse 

Uddannelsesmæssige krav 

For at kunne starte som økonomielev skal du have bestået/forvente at bestå én af de nedenstående adgangsgivende forløb inden den 1. februar 2022. 

  • EUX (fagretning kontor eller finans) eller 
  • HHX eller 
  • STX/HF/HTX samt et 5-ugers adgangsgivende grundforløb 

Hvis du derudover har gennemført en 2 års uddannelse som fx finansiel controller, vil det være en fordel.

I uddannelsesforløbet indgår 5 ugers skolegang på Niels Brock, mulighed for supplerende valgfag samt den afsluttende fagprøve. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat). 

Ansøgning 

Send din ansøgning sammen med CV og dokumentation for uddannelse med karakterer i de enkelte fag, via "Ansøg Nu" knappen senest søndag den 2. oktober 2022

Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), vil vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering med din ansøgning. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 40-41. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef Morten Estrup, Fakultetssekretariatet, på telefon 35 33 52 67 eller på mail mes@science.ku.dk

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Københavns Universitet
Nørregade 10
1165 København 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 2. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Regnskabschef Morten Estrup, Fakultetssekretariatet 
mes@science.ku.dk 
tlf.: 35 33 52 67



.

Om Københavns Universitet

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®