FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til Sektion for Materialer og Holdbarhed


Skal du i praktik som laborantstuderende?

DTU Sustain, forsker og underviser inde for en lang række bygningsrelaterede områder. I sektionen for Materialer og holdbarhed er fokus på udvikling af bæredygtig teknologi. 

I sektionen har vi fokus på at optimere byggematerialers egenskaber. I forskningen kobler vi eksperimentelt arbejde og modellering. Vi arbejder ud fra en bæredygtighedstankegang, så byggematerialerne produceres f.eks. med sekundære ressourcer og på en måde, så de har længere levetid. Vi arbejder også med at forlænge levetiden af eksisterende byggematerialer ved at øge den basale forståelse for nedbrydningsmekanismer og at udvikle teknologi, som kan bruges ved reparation, når det er nødvendigt. Fokus for de opgaver, som laborantpraktikanten vil blive involveret i, ligger inden for brug af affald som ressource i byggematerialer. Deltagelse i forskningsprojekter omkring bæredygtig håndtering af forskellige asker, specielt fjernelse af tungmetaller med elektrokemiske metoder for senere hen at kunne genanvende nogle af metallerne og udnytte den behandlede aske i beton vil blive en væsentlig del af praktikantens arbejdsområde. 

Jobbet 

Laborantpraktikanten vil indgå aktivt i eksperimentelt arbejde i forskningsgruppens projekter. En del af arbejdet vil være afprøvning af nye ideer, medens en anden del vil bestå af analysearbejde, bl.a. pH, ledningsevne, oplukning i mikroovn, kationer på ICP, anioner på ionchromatograf, partikelstørrelsesfordeling på laserdiffraktiometer og mineraler på XRD. Desuden vil eleven hjælpe til ved forberedelse og udførelse af eksperimentelle kurser for universitets studerende 

Vores forventninger til dig 

  • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt 
  • Du er ikke bange for at tage fat 
  • Du har orden i tingene og er systematisk 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Arbejdsuge på 37 timer og mulighed for fleksible arbejdstider. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 18. september 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Du er velkommen til at kontakte laboratoriekoordinator Ebba Schnell på 4525 2244, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen

Teknologi for mennesker 

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laboratoriekoordinator Ebba Schnell 
tlf: 45 25 22 44 



.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®