FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til Sektion for Materialer og Holdbarhed


Skal du i praktik som laborantstuderende?

DTU Sustain, forsker og underviser inde for en lang række bygningsrelaterede områder. I sektionen for Materialer og holdbarhed er fokus på udvikling af bæredygtig teknologi. 

I sektionen har vi fokus på at optimere byggematerialers egenskaber. I forskningen kobler vi eksperimentelt arbejde og modellering. Vi arbejder ud fra en bæredygtighedstankegang, så byggematerialerne produceres f.eks. med sekundære ressourcer og på en måde, så de har længere levetid. Vi arbejder også med at forlænge levetiden af eksisterende byggematerialer ved at øge den basale forståelse for nedbrydningsmekanismer og at udvikle teknologi, som kan bruges ved reparation, når det er nødvendigt. Fokus for de opgaver, som laborantpraktikanten vil blive involveret i, ligger inden for brug af affald som ressource i byggematerialer. Deltagelse i forskningsprojekter omkring bæredygtig håndtering af forskellige asker, specielt fjernelse af tungmetaller med elektrokemiske metoder for senere hen at kunne genanvende nogle af metallerne og udnytte den behandlede aske i beton vil blive en væsentlig del af praktikantens arbejdsområde. 

Jobbet 

Laborantpraktikanten vil indgå aktivt i eksperimentelt arbejde i forskningsgruppens projekter. En del af arbejdet vil være afprøvning af nye ideer, medens en anden del vil bestå af analysearbejde, bl.a. pH, ledningsevne, oplukning i mikroovn, kationer på ICP, anioner på ionchromatograf, partikelstørrelsesfordeling på laserdiffraktiometer og mineraler på XRD. Desuden vil eleven hjælpe til ved forberedelse og udførelse af eksperimentelle kurser for universitets studerende 

Vores forventninger til dig 

  • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt 
  • Du er ikke bange for at tage fat 
  • Du har orden i tingene og er systematisk 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Arbejdsuge på 37 timer og mulighed for fleksible arbejdstider. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 18. september 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Du er velkommen til at kontakte laboratoriekoordinator Ebba Schnell på 4525 2244, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen

Teknologi for mennesker 

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 18. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laboratoriekoordinator Ebba Schnell 
tlf: 45 25 22 44 .

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®