FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

H. J. Hansen Vin A/S søger elev


Er du interesseret i vin og kunne tænke dig en uddannelse som butiksassistent, så kan du kickstarte din karriere hos
H.J. Hansen Vin A/S

Vi søger en elev til vores Flagship Store i Vestergade, Odense. Her servicerer vi vores kunder med en omfattende viden om vin og spiritus og guider kunden i det helt rigtige valg ud fra kundens ønsker. Kollegerne er erfarne, dedikerede til vin og arbejder sammen som et hold. Service er vores DNA. Vi leverer oplevelser i særklasse!

Du vil få en grundig oplæring i butiksdrift, lager, salgsfremmende tiltag, kundeservice, viden om vin og spiritus – herunder også afholdelse af smagninger. Du skal derfor også være interesseret i vin, så du kan blive rigtig god til at rådgive kunderne om vores vine.

Din baggrund:

Vi søger en frisk person med bestået HHX, HG eller tilsvarende som fundament for en 2 årig elev-uddannelse. Har du erfaringer fra arbejde i fritiden, vil det være en fordel.

Som person er du:

  • meget kundemindet og med en købmand i maven
  • interesseret i vin
  • fuld af godt humør og kan indgå positivt i et team 
  • klar til at lære en masse og løse opgaverne omhyggeligt 
  • fleksibel og pålidelig

Elevuddannelsen:

Uddannelsen strækker sig over 2 år. Den er et mix af oplæring løbende hos os samt 6 skoleophold af en uges varighed på Mommark Handelskole, som har en klasse kun for vinelever, som bliver samlet på Mommark fra hele landet.

Elevstillingen er på 37 timer om ugen.

Opstart er 1. februar 2023.

Arbejdsstedet er H.J. Hansen Vin A/S – Vestergade 97-101, 5000 Odense C.

Yderligere information får du hos René Overgaard på reo@hjhansen.dk

Læs mere om os på www.hjhansen-vin.dk

Send din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen - Bemærk at du bliver viderestillet Jobindexs rekrutteringssystem Quick Apply, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

H.J. Hasen Vin A/S
Vestergade 97-101
5000 Odense C

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

René Overgaard
tlf.: 40 123 456
reo@hjhansen.dk



.

H.J. Hansen Vin A/S

Vinspecialisten/H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med 50 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. 

 Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®