Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Butikselev til RYBY Hvidevarehus


Er du vores nye butikselev? 

Vi søger en butikselev til vores nyrenoveret forretning med nyt inventar og nyt Miele center. 

Hos os får du en meget alsidig uddannelse hvor arbejdsopgaverne er mange, du kommer til at beskæftige dig med alle områder i vores firma– fra lagerstyring, skilte og dekoration i butikken, leverandørkontakt, medindflydelse på butikkens sortiment, udformningen af butikkens salgskampagne i samarbejde med dine kollegaer og vores reklamebureau og ikke mindst kundekontakt både i butikken og vores engroskunder. 

Vi er ved at digitaliserer RYBY, derfor bliver du også en del af den digitale verden med b.la at lægge produkter/tilbud på vores hjemmeside, betjening af kunder i vores visuelle studie, elektronisk tilbudsafgivelse osv. 

Hvis du trives i et mindre team med mange forskellige opgaver hvor alle hjælper alle og har et godt humør, så er du måske den elev vi søger. 

Med en uddannelse som salgsassistent hos RYBY A/S får du et stærkt udgangspunkt for at arbejde i en butik/handels virksomhed hvor kunderne har høje forventninger. 

Du foretrækker aktivt at bruge det, du lærer – og er klar på at skifte mellem skoleophold og praksis i butikken. Uddannelsen tager 2 år, og du skal på 4 skoleophold. Hver gang er du på skolen i 2 uger, får du en masse teoretisk viden. 

Ansøg stillingen via. 'ansøg nu' knappen. Vedhæft din ansøgning + CV i PDF- eller Word format. Du er også velkommen til at kontakte Jesper Ryby 2483 0341

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ryby Hvidevarehus A/S
Bagsværd Torv 2
2880 Bagsværd

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Jesper Ryby
tlf.: 2483 0341.

Om Ryby Hvidevarehus A/S

RYBY A/S er stiftet i 1948 som et el-installatørfirma, i de sidste 40 år er det salg af hårde hvidevarer både detail, leasing/leje og engros der har været forretningsgrundlaget, vi har også egen hvidevarer serviceafdeling. Vi har butik, lager, serviceværksted og administration i alt 950 m2 på Bagsværd Torv. Vi er medejer og stifter af hvidevarer kæden Hvidt og Frit a.m.b.a. som sikrer os og vores kunder de bedste indkøbsbetingelser. 

Vi forhandler alle de kendte mærker og mange specielle produkter, vi er bl.a. Miele center -en ud af 20 i Danmark. Vi er specialister i at betjene engros markedet, vores kunder tæller mange store og anerkendte virksomheder b.la staten, kommuner, offentlige intuitioner, almene og private boligselskaber, entreprenører, el-installatører, håndværksvirksomheder osv. Vi leverer, monterer og udfører opgaver i hele landet. 

Vi er ca. 12 medarbejdere, alle med mange års erfaring i hvidevarebranchen og hos RYBY A/S Vi er en velrenommeret og velkonsolideret virksomhed som er kåret som årets virksomhed i Gladsaxes af Gladsaxe Erhvervs og byråd. I 2021 har vi fået AAA-Guld-rating i kreditværdighed. Ryby AS ejes af Jesper Ryby holdning Aps.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere