Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant - Organisk Kemi


Skal du i praktik som laborantstuderende?

På DTU Kemi, Organisk Kemi forskes og undervises der indenfor mange områder af organisk syntese og vi benytter en store variation af analysemetoder. 

I forskningsgruppen arbejdes der inden for organisk kemisk syntese og kemisk biologi. Blandt andet forskes der i udvikling af nye syntesemetoder, samt anvendelse af disse til fremstilling af biologisk aktive stoffer med medicinsk relevans. Foruden syntesearbejdet vil der også være en del analysearbejde, herunder HPLC, UPLC-MS(MS), GC(MS), IR og NMR-spektroskopi til karakterisering af de fremstillede stoffer. 

Jobbet 

Det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med gruppens laboranter, ingeniørstuderende, ph.d. studerende og videnskabelige personale, hvor laborantpraktikanten vil være involveret i de igangværende forskningsprojekter. Vi arbejder i et internationalt miljø, hvor præsentation af opgaver samt råd og vejledning til projekter vil foregå på engelsk, så gode engelskkundskaber i skrift og tale er en nødvendighed. 

Du vil som laborantpraktikant beskæftige dig med forskellige forskningsprojekter inden for organisk syntese og analytisk kemi, samt understøttelse af laborantstabens daglige opgaver, herunder forberedelse af kurser. 

Vores forventninger til dig 

  • Du består eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og selvstændigt. 
  • Du er engageret og indstillet på at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø. 
  • Du har flair for arbejde med instrumenter i forskellige afskygninger, samt grundlæggende IT kundskaber. 
  • Taler og læser engelsk på højt niveau. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Praktikforløbet vil give dig stor forståelse inden for både organisk syntese og tilhørende analysemetoder. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Kemi Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. oktober 2022. Søg via. 'ansøg nu' - Åbn linket ”Ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte laborant Philip Charlie Johansen på 9351 1693. Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
DTU Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laborant, Phillip Charlie Johansen
tlf: 93 51 16 93



.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere