Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskningsgruppen for Fødevareallergi


Er du vores nye laborantpraktikant? 

Kender du følelsen af en løbende næse og røde øjne gennem pollensæsonen? Eller måske du kender nogen, som ikke kan tåle mælk eller peanuts? Vil du være med til at gøre en forskel for dem? 

Hvis du drømmer om en fremtidig karriere som laborant, så er der en ledig stilling som laborantpraktikant på DTU Fødevareinstituttet i Forskningsgruppen for Fødevareallergi, fra den 1. februar 2023. 

Hos os vil du få et spændende indblik i hvordan hverdagen fungere i et forskningslaboratorie. Du vil få rutine i at udføre ELISA samt få ”hands on”-erfaring med mange andre metoder. Resultaterne fra dit arbejde vil blive brugt direkte i vores nationale og internationale innovations- og forskningsprojekter. 

Som vores nye kollega bliver du en del af forskningsgruppen for Fødevareallergi. Her arbejder vi med metoder inden for molekylærbiologi, proteinkemi, patologi og immunologi. Vi benytter in vitro, ex vivo og in vivo studier, til undersøgelse af de allergi- og tolerance inducerende egenskaber af fødevarer, herunder undersøgelser af de allergifremkaldende egenskaber af nye fødevarer. Vi arbejder også med at udvikle nye og forbedrede løsninger til forebyggelse og behandling af fødevareallergi. 

Laboratoriearbejdet omfatter bl.a. prøveforberedelse, dyreforsøg, celledyrkning og celleassay, PCR, histologi, gel-elektroforese, kromatografi og ELISA. 

Vores forventninger til dig 

  • Du består eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen 
  • Du brænder for at gøre en indsats for verdenssundheden 
  • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og kan lide at udføre struktureret arbejde i laboratoriet 
  • Du er omgængelig, imødekommende og frisk på at bidrage til vores sociale gruppe 

Hvad tilbyder vi dig 

Vi kan tilbyde dig en grundig og alsidig uddannelse inden for mange metodiske områder. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med flere spændende kollegaer, således at du opnår et bredt kendskab til arbejdet i det biologiske felt. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU, Kemitorvet Bygning 202, 2800 Kgs. Lyngby. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 28. september 2022. Ansøg via. 'ansøg nu', hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Du er velkommen til at kontakte laborant Juliane Gregersen på tlf. 93 51 88 85 eller forskningsgruppeleder Katrine Lindholm Bøgh på 35 88 70 92. Du kan læse mere om DTU Fødevareinstituttet og afdelingen på http://www.food.dtu.dk/ 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Fødevareinstituttet 

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Juliane Gregersen
tlf. 93 51 88 85

Katrine Lindholm Bøgh
tlf.: 35 88 70 92.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere