Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskningsområdet for Proteinkemi


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Kemi varetager undervisning og forskning inden for alle kemiens hovedområder. Instituttet bidrager aktivt til den internationale kemiske grundforskning, hvor sigtet er at videreudvikle kemiens metoder og begreber, og at forklare og afdække sammenhænge. Kemisk forskning går ofte på tværs af de traditionelle hovedområder og ofte med stærke relationer til naboområder som f.eks. biokemien. 

Forskningsgruppen: Tværfaglig gruppe, hvis forskning er centreret omkring studier af kolesterol i biologiske systemer, herunder design af kolesterol bindende proteiner og studier af proteiner involveret i humane sygdomme. 

Jobbet 

Det forventes, at du som laborantpraktikant har evnen og lysten til at arbejde inden for følgende områder:

Genteknologi: Fremstilling af plasmid-baserede systemer til ekspression af kolesterol bindende proteiner i E. coli vha. følgende metoder: PCR, ligering af DNA fragmenter med plasmidvektorer, transformation af kompetente E. coli celler, plasmidoprensning, restriktionsenzymanalyse, gelelektroforese og analyse af DNA-sekventeringsresultater. 

Fremstilling af kolesterol bindende proteiner: Dyrkning af bakterier i forbindelse med fremstilling af rekom-binante kolesterol bindende proteiner i heterologe værtssystemer, herunder fermen¬tering i laboratorie¬skala. 

Oprensning og karakterisering af kolesterol bindende proteiner: Anvendelse af HPLC (ÄKTA) til oprensning af proteiner på præparative kromatografiske kolonner (bl.a. ionbytning, affinitet og gelfiltrering). Karakterisering ved hjælp af SDS-PAGE og UV-VIS spektrofotometri. 

Anvendelse af biokemiske assays for at identificere molekyler som hæmmer interaktionen mellem kolesterol og kolesterol bindende proteiner: metoden vil inkludere fluorescens baseret spektrofotometri. 

Forefaldende laboratoriearbejde: Fremstilling af reagenser og klargøring af laboratorier til øvelseskurser for ingeniørstuderende. 

Vores forventninger til dig 

  • Du består eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og har gode samarbejdsevner. 
  • Du er engageret og positiv. 
  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i mindre teams. 
  • Du skal have mod på af og til at tale engelsk. 

Vi tilbyder 

En alsidig uddannelse i et travlt og internationalt forskningsmiljø. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 10. oktober 2022. Søg jobbet via. ' ansøg nu' og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte laborant David Frej Nielsen på 45 25 23 33 eller dafn@kemi.dtu.dk 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laborant David Frej Nielsen
tlf.: 45 25 23 33
dafm@kemi.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere