FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant i fælleslaboratorier 


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Sustain er et af Europas førende institutter indenfor miljø- og resource-området. Vores forskere, studerende og teknikere beskæftiger sig med at udvikle ny viden og højteknologiske løsninger med henblik på at forebygge og løse nationale og globale miljøproblemer. Som laborantpraktikant vil du blive inddraget i den nyeste forskning indenfor miljøområdet. 

DTU Sustain i Lyngby har ca. 280 medarbejdere og heraf er der ansat 13 laboranter og teknikere i laboratoriet. Medarbejder i laboratoriet har deres speciale indenfor blandt andet økotoksikologi, kromatografi, metalanalyse, kemiske analyser, mikrobiologi og genteknologi. 

Jobbet 

Som laborantpraktikant vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige analyseteknikker og feltopgaver relateret til vores aktuelle forsknings- og undervisningsopgaver. Du vil også skulle hjælpe til ved forberedelse og udførelse af eksperimentelle kurser for instituttets studerende. 

Vi er organiseret i et fælles laboratorie, der omfavner både arbejde i lab og felt. Du vil hovedsageligt være tilknyttet labteamet, med vil også få lejlighed til at komme i felten og arbejde. Vi vil forsøge at tage hensyn til dine evt. ønsker om arbejdsområder - også i forhold til det afsluttende projektarbejde. 

Til daglig vil arbejdet bestå af en kombination af metodeudvikling, metodevalidering og analyse af prøver udtaget i felten eller fra eksperimenter i laboratoriet. Opgaver vil ligge indenfor økotoksikologi, uorganisk og organisk kemi (for eksempel næringssalt analyser og analyse for flygtige organiske stoffer, metaller) og/eller mikrobiologi, afhængig af, hvor vi har aktuelle relevante opgaver. Vi tilsigter, at der vil blive arbejdet så længe med de forskellige metoder og arbejdsområder, at der bliver opnået fortrolighed og god rutine og dermed at du kan arbejde selvstændigt inden for området. En anden del af teknikernes arbejde er at bistå med undervisning på øvelseskurser og med individuelle studerende. Du vil derfor deltage i et par øvelseskurser og også få lejlighed til at møde vores studerende. Begge dele vil være sammen med vores erfarne teknikere. 

Der er mange forskellige nationaliteter repræsenteret på DTU Sustain: Både undervisere, forskere og studerende. En del af kommunikationen foregår derfor på engelsk 

Vores forventninger til dig 

  • Du forventes at bestå eller have bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du arbejder omhyggeligt og har gode samarbejdsevner 
  • Du er udadvendt, engageret og positiv 
  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
  • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job i et travlt og internationalt miljø. Mulighed for at komme til at arbejde med mange forskellige analyseområder. Vores kommende praktikant vil indgå som en aktiv kollega i et stort dynamisk team. 

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Arbejdsuge på 37 timer og mulighed for fleksible arbejdstider. Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. oktober 2022. Åbn linket ”Ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte Marlene Mark Jensen på telefon 45 25 15 51, hvis du vil høre mere om stillingen.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Marlene Mark
tlf.: 45 25 15 51



.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®