Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

DTU søger en kontorelev til internationalt forsknings- og uddannelsesmiljø


Leder du efter det helt rigtige sted at tage din kontoruddannelse – så har du chancen nu! 

På DTU Bioengineering (Institut for Bioteknologi og Biomedicin) søger vi en kontorelev, der kan indgå i instituttets administration, som understøtter forskning og undervisning på instituttet. 

Du vil blive en del af en international arbejdsplads, der aldrig står stille. Du vil få kollegaer fra hele verden lige fra forskere, der brænder for at levere forskning i topklasse, til administrative medarbejdere med fokus på højt serviceniveau og kvalitet i særklasse. I institutadministrationen vægter vi godt arbejdsmiljø højt, og selvom både tempoet og ambitionerne er høje, så stræber vi efter en hverdag, hvor omgangstonen er uformel og inkluderende. 

Mange forskellige opgaver og support til flere teams på tværs af administrationen 

Når du begynder som kontorelev på DTU Bioengineering, har vi en fælles opgave – at få lært dig så meget som muligt på de to år elevtiden varer. Du vil få arbejdsopgaver på tværs af 3-4 teams, så vi sikrer, at du får kompetencer inden for flere administrative områder. Dine opgaver vil relatere sig til kommunikation, digitale løsninger, sagsbehandling, projektadministration samt optimering af arbejdsprocesser. Du vil supportere både forskere, kollegaer i administrationen samt instituttets ledelse. 

Eksempler på opgaver er: 

  • Sekretariatsfunktioner, herunder support i instituttets reception og ad-hoc opgaver 
  • Planlægning af møder, arrangementer og større events 
  • Ledelsesbetjening i form af udarbejdelse af materiale og vedligeholdelse af oversigter 
  • Forberedelse i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere samt vedligeholdelse af medarbejderinformation i systemer 
  • Kommunikation til kollegaer og eksternt, herunder tekstproduktion og layout af nyhedsbreve 
  • Redigering af hjemmeside og intranet 
  • Bearbejdning af data fra undervisningsopgørelser 
  • Praktisk forberedelse i forbindelse med afholdelse af kurser 
  • Lettere referatskrivning i forbindelse med mødeafholdelse 
  • Superbruger i de mange IT systemer, der bruges på hele DTU 

Faglig udvikling og lyst til at lære nyt 

Vi forventer, at du er proaktiv og ansvarsbevidst, og at du kommer til os med et ønske om at lære mest muligt under dit elevforløb. Du vil gerne prøve nye arbejdsopgaver og er ikke bange for at spørge, når der er noget, du ikke forstår. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du får meget ud af din elevtid, men jo mere du selv lægger i din uddannelse, jo mere får du med dig. 

Da du går i gang med en uddannelse, hvor service er nøgleordet, er det afgørende, at du bliver motiveret af at hjælpe andre – og at du gør det med godt humør. Vi lægger vægt på, at du som person er imødekommende, initiativrig, positiv og mødestabil, og at du tager ansvar for at følge dine opgaver i mål. Da vi er en international arbejdsplads med mange internationale kollegaer og gæster, lægger vi også vægt på, at du har gode engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt. 

Spændende arbejdsplads, der aldrig står stille 

DTU Bioengineering er internationalt førende inden for bioteknologi og biomedicin. Vi er en arbejdsplads på godt 400 medarbejdere med adresse på Lyngby Campus. Vi indgår i tæt samarbejde med andre institutter og enheder på DTU, og en ansættelse hos os vil give dig et unikt indblik i universitetsverdenen generelt og i DTU som Danmarks største ingeniøruddannelsessted og teknisk eliteuniversitet. 

Ud over personlig udvikling og læring, kan du få glæde af DTU’s mange medarbejdertilbud lige fra flere forskellige kantiner, spisesteder og kaffebarer til sportsklubber og adgang til fitnesscenter. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Du ansættes i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Stillingen er med forventet tiltrædelse 1. februar 2023. 

Ansøgning og kontakt

Vi ser frem til at modtage din online ansøgning senest 5. oktober 2022. Åbn linket ’Ansøg online’, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbevis. 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Julie Oxenvad ( joxe@dtu.dk, tlf. 93511867). Du kan også læse mere om DTU Bioengineering og DTU på hjemmesiderne: www.bioengineering.dtu.dk og www.dtu.dk

Vi forventer at holde samtaler i uge 40-41. Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Institut for Mekanisk Teknologi
Nils Koppels Allé
Bygning 404 
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Julie Oxenvad
tlf.: 93 51 18 67 / mail: joxe@dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere