FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til DNA analyser, Silkeborg


Er du vores nye laborantpraktikant? 

I tilknytning til forskningsområdet ”populations-genetik” ved Institut for Akvatiske Ressourcer, DTU (DTU Aqua) søges en laborant-praktikant. 

Ansættelsessted er DTU Aquas lokalitet i Silkeborg. 

Starttidspunktet er 1. februar 2023. 

Populations-genetik gruppen i Silkeborg består af fem fastansatte videnskabelige medarbejdere (en professor, to seniorforskere og to forskere), tre laboranter og et varierende antal kandidat og Ph.d. studerende samt postdocs (i øjeblikket 3 Ph.d. studerende og 2 postdocs). 

Gruppen arbejder primært med genetisk forskning inden for fisk, der er genstand for erhvervs og/eller rekreativt (lyst) fiskeri, og hvordan den viden kan bruges i forbindelse med rådgivning af blandt andet Miljø- og Fødevareministeriet samt EU til at sikre en langsigtet, bæredygtig ressource-udnyttelse. 

DTU Aquas lokalitet i Silkeborg huser ud over populationsgenetik gruppen Sektion for Ferskvandsfiskeri og økologi. Stedet har cirka 45 medarbejdere, hvoraf det tekniske personale udgøres af tre laboranter og seks biologassistenter. 

Arbejdsopgaver 

Stillingen indeholder DNA analyse på alle niveauer: 

  • DNA oprensning 
  • PCR 
  • QPCR 
  • RNA oprensning 
  • cDNA 
  • Genotypning af genetiske markører 

    • SNP 
    • Microsatellitter 
  • Sekventering DNA biblioteker 
Ud over DNA fra nutidige prøver arbejdes der med historiske prøver samt miljø-DNA (e-DNA) i ”clean-lab” faciliteter.
Laboratoriet råder over udstyr til PCR/QPCR analyse, SNP/mikrosatellit genotypning og forskellige former for DNA sekventering (Sanger og NGS). 

Vores forventninger til dig 

Vi søger en praktikant med interesse for DNA analyse og gerne med relevant erfaring fra kurser på laborantskolen. Vi forventer at du er engageret, nysgerrig og med gåpåmod i forhold til at lære en masse nyt. Du vil skulle arbejde i et internationalt miljø, så det er vigtigt at du er i stand til at kommunikere på engelsk. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende praktik ophold i en dynamisk forskningsgruppe, med mange spændende faglige udfordringer. Åbenhed, samarbejde og holdånd på tværs af alder, uddannelse og stilling er en vigtig forudsætning for den daglige trivsel på vores arbejdsplads. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Aqua i Silkeborg. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. oktober 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

For yderligere information omkring praktikpladsen kontakt professor Einar Eg Nielsen (een@aqua.dtu.dk ; tlf. 40 21 02 31) eller laboratoriefuldmægtig Dorte Meldrup (dm@aqua.dtu.dk ; tlf. 27 62 54 04). 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 250 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

    Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


    Sted

    Danmarks Tekniske Universitet
    DTU Aqua 
    Vejlsøvej 39
    8600 Silkeborg

    Praktisk

    Ansøgningsfrist: 7. oktober 2022
    Tiltrædelse: 1. februar 2023

    Kontakt

    Professor Einar Eg Nielsen 
    mail: een@aqua.dtu.dk 
    tlf.: 40 21 02 31

    Laboratoriefuldmægtige Dorte Meldrup 
    mail: dm@aqua.dtu.dk
    tlf.: 27 62 54 04 



    .

    Teknologi for mennesker

    DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

    Mere fra DTU

    Kom tættere på virksomheden


    VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    () På lager
      Gem til senere

    Manager Trainees

    Sæt gang i din lederkarriere i Matas

    Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

    Shippingelever

    Shippingelever søges til SDK

    Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

    Revisortrainees & Graduates

    Kickstart din karriere hos EY

    Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
    Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

    elever

    GRIB CHANCEN - Matas søger elever

    Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

    Følg ELEVPORTALEN.DK

    RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

    © 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®