Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

DTU søger laborantpraktikant til DNA analyser, Silkeborg


Er du vores nye laborantpraktikant? 

I tilknytning til forskningsområdet ”populations-genetik” ved Institut for Akvatiske Ressourcer, DTU (DTU Aqua) søges en laborant-praktikant. 

Ansættelsessted er DTU Aquas lokalitet i Silkeborg. 

Starttidspunktet er 1. februar 2023. 

Populations-genetik gruppen i Silkeborg består af fem fastansatte videnskabelige medarbejdere (en professor, to seniorforskere og to forskere), tre laboranter og et varierende antal kandidat og Ph.d. studerende samt postdocs (i øjeblikket 3 Ph.d. studerende og 2 postdocs). 

Gruppen arbejder primært med genetisk forskning inden for fisk, der er genstand for erhvervs og/eller rekreativt (lyst) fiskeri, og hvordan den viden kan bruges i forbindelse med rådgivning af blandt andet Miljø- og Fødevareministeriet samt EU til at sikre en langsigtet, bæredygtig ressource-udnyttelse. 

DTU Aquas lokalitet i Silkeborg huser ud over populationsgenetik gruppen Sektion for Ferskvandsfiskeri og økologi. Stedet har cirka 45 medarbejdere, hvoraf det tekniske personale udgøres af tre laboranter og seks biologassistenter. 

Arbejdsopgaver 

Stillingen indeholder DNA analyse på alle niveauer: 

 • DNA oprensning 
 • PCR 
 • QPCR 
 • RNA oprensning 
 • cDNA 
 • Genotypning af genetiske markører 

  • SNP 
  • Microsatellitter 
 • Sekventering DNA biblioteker 
Ud over DNA fra nutidige prøver arbejdes der med historiske prøver samt miljø-DNA (e-DNA) i ”clean-lab” faciliteter.
Laboratoriet råder over udstyr til PCR/QPCR analyse, SNP/mikrosatellit genotypning og forskellige former for DNA sekventering (Sanger og NGS). 

Vores forventninger til dig 

Vi søger en praktikant med interesse for DNA analyse og gerne med relevant erfaring fra kurser på laborantskolen. Vi forventer at du er engageret, nysgerrig og med gåpåmod i forhold til at lære en masse nyt. Du vil skulle arbejde i et internationalt miljø, så det er vigtigt at du er i stand til at kommunikere på engelsk. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et spændende og afvekslende praktik ophold i en dynamisk forskningsgruppe, med mange spændende faglige udfordringer. Åbenhed, samarbejde og holdånd på tværs af alder, uddannelse og stilling er en vigtig forudsætning for den daglige trivsel på vores arbejdsplads. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Aqua i Silkeborg. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. oktober 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

For yderligere information omkring praktikpladsen kontakt professor Einar Eg Nielsen (een@aqua.dtu.dk ; tlf. 40 21 02 31) eller laboratoriefuldmægtig Dorte Meldrup (dm@aqua.dtu.dk ; tlf. 27 62 54 04). 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 250 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Charlottenlund, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  DTU Aqua 
  Vejlsøvej 39
  8600 Silkeborg

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 7. oktober 2022
  Tiltrædelse: 1. februar 2023

  Kontakt

  Professor Einar Eg Nielsen 
  mail: een@aqua.dtu.dk 
  tlf.: 40 21 02 31

  Laboratoriefuldmægtige Dorte Meldrup 
  mail: dm@aqua.dtu.dk
  tlf.: 27 62 54 04   .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  Bliv shippingelev hos DFDS A/S

  Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

  Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

  Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

  Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

  Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere