FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig økonomielev uddannelse


Økonomielever 

Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som økonomielev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange. 

Få ansvar under din uddannelse 

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kolleger. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for. 

Når du er økonomielev hos os, får du en bred erfaring med økonomifaget, og du kommer til at koble teori med praksis. Sværhedsgraden af dine opgaver vokser i takt med din udvikling, og du vil bl.a. få lov til at beskæftige dig med økonomistyring, kundefakturering, business controlling, rentabilitet og KPI’er. 

Du får et bredt kendskab til koncernen, og du vil komme til at arbejde både med vores danske selskab og vores øvrige datterselskaber i Norden, Polen og Tyskland. 

Vi er en international virksomhed og du vil derfor komme til kommunikere med kolleger, kunder eller leverandører på fx engelsk. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever, og mange bliver i Frode Laursen mange år efter deres uddannelse er slut – så dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer. 

Du kan blive en del af holdet, hvis… 

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb 
  • Du taler og skriver dansk. Kan du tale og skrive engelsk, tysk eller svensk er det bestemt en fordel 
  • Du har øje for detaljen 
  • Er lidt af en tal-nørd 

Opstart i efteråret eller vinteren 2022 

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen, er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 8764 1618

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2022
Tiltrædelse: Efterår / Vinter 2022

Kontakt

HR, Sofie Schack Pedersen
tlf.: 87 64 16 18



.

Kort om uddannelsen

Som økonomielev hos Frode Laursen får du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres. Under elevuddannelsen vil du derfor opnå faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter. Her vil sværhedsgraden af dine opgaver gradvist vokse i takt med din udvikling, og du vil bl.a. få lov til at beskæftige dig med økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber.

Elevforløb, der giver dig en bred faglig indsigt

Vi tilbyder således en spændende og udfordrende elevuddannelse inden for økonomi, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver. Som økonomielev vil du blive placeret i enten vores Financial Service Centre eller i Business Controlling. Hos os vil du ikke kun arbejde med erhvervsøkonomi ift. Frode Laursen A/S, der er vores danske selskab, men du vil også skulle stifte bekendtskab med koncernens øvrige selskaber, der strækker sig på tværs af landegrænserne i Norden, Polen og Tyskland.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Frode Laursen

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®