Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig økonomielev uddannelse


Økonomielever 

Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som økonomielev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange. 

Få ansvar under din uddannelse 

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kolleger. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for. 

Når du er økonomielev hos os, får du en bred erfaring med økonomifaget, og du kommer til at koble teori med praksis. Sværhedsgraden af dine opgaver vokser i takt med din udvikling, og du vil bl.a. få lov til at beskæftige dig med økonomistyring, kundefakturering, business controlling, rentabilitet og KPI’er. 

Du får et bredt kendskab til koncernen, og du vil komme til at arbejde både med vores danske selskab og vores øvrige datterselskaber i Norden, Polen og Tyskland. 

Vi er en international virksomhed og du vil derfor komme til kommunikere med kolleger, kunder eller leverandører på fx engelsk. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever, og mange bliver i Frode Laursen mange år efter deres uddannelse er slut – så dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer. 

Du kan blive en del af holdet, hvis… 

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb 
  • Du taler og skriver dansk. Kan du tale og skrive engelsk, tysk eller svensk er det bestemt en fordel 
  • Du har øje for detaljen 
  • Er lidt af en tal-nørd 

Opstart i efteråret eller vinteren 2022 

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen, er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 8764 1618

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. oktober 2022
Tiltrædelse: Efterår / Vinter 2022

Kontakt

HR, Sofie Schack Pedersen
tlf.: 87 64 16 18.

Kort om uddannelsen

Som økonomielev hos Frode Laursen får du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres. Under elevuddannelsen vil du derfor opnå faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter. Her vil sværhedsgraden af dine opgaver gradvist vokse i takt med din udvikling, og du vil bl.a. få lov til at beskæftige dig med økonomistyring, løn, debitor- og kreditorbogholderi samt regnskaber.

Elevforløb, der giver dig en bred faglig indsigt

Vi tilbyder således en spændende og udfordrende elevuddannelse inden for økonomi, der giver dig et bredt kendskab til koncernens mangeartede opgaver. Som økonomielev vil du blive placeret i enten vores Financial Service Centre eller i Business Controlling. Hos os vil du ikke kun arbejde med erhvervsøkonomi ift. Frode Laursen A/S, der er vores danske selskab, men du vil også skulle stifte bekendtskab med koncernens øvrige selskaber, der strækker sig på tværs af landegrænserne i Norden, Polen og Tyskland.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Frode Laursen

  Gem til senere

Se vores ledige stillinger...

Indrykket: 9. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere