Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Revisortrainee hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så læs med her; vi søger nemlig nye revisortrainees hos Christensen Kjærulff.

Du bliver kollega med de dygtigste revisorer i branchen, og det er dem, som guider og støtter dig i på din vej mod revisortitlen. Hos os vil du opleve, at der åbnes op for et hav af muligheder for dig og din karriere.

Hvem er du – og hvad kan du?

Vi ser din karriere som en rejse, og din rejse afhænger først og fremmest af din uddannelsesmæssige baggrund. Vi forestiller os, at du enten er studerende eller dimittend fra en gymnasial uddannelse, HA Almen, Finansøkonom eller Financial Controller. Mulighederne er mange, og i samarbejde med dig finder vi frem til, hvad det næste uddannelsesmæssige skridt skal være.

Det vigtigste for os er, at du med stort engagement kan skabe gode relationer til kunder såvel som kollegaer. Samtidig gør vi os, sammen med dig, umage for at gøre samarbejdet med klienten til en god og professionel oplevelse. Du kan forvente, at den gode indsats og ambitioner belønnes med et stigende ansvar og flere spændende opgaver, som er med til at udvikle dig – både fagligt og personligt.

I Christensen Kjærulff arbejder vi som et hold, og her spiller vi hinanden stærke. Allerede fra første dag vil du opleve, at vi er her for dig. Du får en traineeansvarlig, som vil være en af dine nærmeste sparringspartnere, og som møder dig i øjenhøjde. Samtidig vil du, sammen med husets øvrige trainees, blive en del af et fælles onboardingforløb, der både består af faglige og sociale aktiviteter. Det er vigtigt for os, at du får en tryg og givende introduktion til virket som revisor.

Hvem er vi – og hvorfor skal du netop vælge os?

Christensen Kjærulff er et revisions- og rådgivningsfirma beliggende i København. Hos os får du mere end 100 dygtige og specialiserede kollegaer. Vi er gode til at holde regnskab, samtidig med at vi yder professionel rådgivning om økonomiske og skattemæssige forhold. Derfor er det vigtigt, at du interesserer dig for og orienterer dig om samfundsmæssige forhold.

Vi sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så du naturligt vil opleve en sammenhæng mellem teori og praksis. Desuden dækker vi omkostningerne i forbindelse med studiet, og i dialog med dig sørger vi for, at du får den nødvendige tid, så du kan nå til og fra undervisningen.

Du skal vælge at blive trainee hos os, fordi vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi både vægter dine faglige udvikling og mennesket bag. Vi bakker op om, at du har tid og overskud til de ting, der interesserer dig ved siden af dit job hos os.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du altid velkommen til at kontakte HR-chef Louise Rue Moos, på telefon +45 33 30 15 15 eller lrm@ck.dk. Du kan også læse mere om os på www.ck.dk

Startdato er 1. september 2023.

Ansøgningsfristen er 31.05.2023. Vi afholder samtaler løbende, og håber, at du sender din ansøgning allerede i dag via "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Christensen Kjærulff
Store Kongensgade 68
1264 København K

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR-chef Louise Rue Moos
tlf.: +45 33 30 15 15
lrm@ck.dk


Christensen Kjærulff som arbejdsplads


.

Om os

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma beliggende i historiske omgivelser i hjertet af København. Vi har 13 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der tilsammen betjener over 5.000 kunder.

Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.

Karriere & Liv

Hos Christensen Kjærulff stiller vi høje krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at de udviser en høj grad af faglighed og personligt engagement til arbejdspladsen og vores kunder. Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads med vigtige og alsidige opgaver, hvor ansvaret følger kvalifikationerne, og hvor du kan gøre din indflydelse gældende og sparre med dine kollegaer, uanset om opgaven skal løses individuelt eller i samarbejde med andre i afdelingen eller på tværs af huset. Vejen til din ansvarlige partner er kort og uformel.

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen

Mere fra Christensen Kjærulff 

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være revisortrainee hos Christensen Kjærulff.

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere