FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Finance Trainee hos JS World Media


Finance Trainee til internationalt etableret virksomhed

Er du på udkig efter en 2-årig elevuddannelse i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø med kompetente kolleger? Så er denne mulighed helt sikkert noget for dig!

JS World Media er Europas førende inden for Interaktive Brochurer og er på nuværende tidspunkt i gang med en ambitiøs vækstplan! Vi er repræsenteret i 9 lande, hvor vi tilsammen er over 480 medarbejdere. Vi har en stærk performancekultur, hvor kvaliteten af vores arbejde er altafgørende. Derfor har vi brug for en skarp kollega, der kan bidrage til vores voksende forretning.

Din profil

Du har færdiggjort HHX, EUDS, Merkantil EUX eller forventer at færdiggøre din uddannelse i sommeren 2023. Du har gode danskkundskaber, såvel mundtligt som skriftligt, og du taler og skriver engelsk på gymnasieniveau. Du har nemt ved at benytte og lære nye IT-programmer og er vant til at arbejde med Microsoft Office.

Det er vigtigt for os, at du brænder for at arbejde med tal og har en god ordenssans. Derudover er du ambitiøs, pligtopfyldende og glad for nye udfordringer.

Dine opgaver som Finance Trainee omfatter:

  • Daglig bogføring af leverandør- og finansbilag vha. digitaliserede processer
  • Fakturering af interne koncernkunder
  • Måneds- og årsafslutning af flere koncernselskaber
  • Generel rapportering, controlling og udarbejdelse af budget
  • Offentlig afregning, herunder skat og moms

Derudover forventer vi følgende:

  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt.
  • Du er detaljefokuseret og kvalitetsbevidst.
  • Du kan arbejde under pres.
  • Du kan arbejde fuld tid.
  • Du kan starte hos JS World Media d. 1. august 2023.

I løbet af det 2-årige elevforløb vil der være en elevansvarlig, som har ansvaret for din uddannelse. Derudover skal du følge Aarhus Business Colleges uddannelse for økonomielever, hvilket omfatter 4-6 ugers undervisning på skolen om året.

Vi tilbyder:

  • En 2-årig uddannelse i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø med kompetente kolleger, som vil gøre deres bedste for, at din elevuddannelse bliver interessant, lærerig og udfordrende
  • En enestående mulighed for læring og udvikling i et internationalt arbejdsmiljø
  • Et job i en vækstvirksomhed med et succesfuldt og gennemprøvet koncept
  • Mulighed for selv at være med til at skabe og udbygge dit faglige ansvarsområde

Er det dig, vi leder efter? Søg venligst via "Ansøg nu" knappen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Director – Financial & Controlling Rasmus Samsø Nielsen på e-mail rsn@jsworldmedia.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

JS World Media
Aros Allé 1
8000 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Rasmus Samsø Nielsen
rsn@jsworldmedia.com



.

Om JS World Media

JS World Media er en international medievirksomhed, som blev stiftet i 1993. Vi er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Hos JS World Media er vi specialister i at lave Interaktive Brochurer, som er annoncefinansierede og målrettet specifikt mod modtagerne.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®