FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgs- og marketingselev til Danæg


Til DANÆG koncernens hovedkontor i Christiansfeld søges en engageret og selvstændig elev til et 2- årigt uddannelsesforløb i vores salgs- og marketingsafdeling. Selvom vi er en 127 år gammel virksomhed, er vi hverken grå eller støvede, men kan godt bruge et ungt friskt pust. Så har du lyst til at lære om alle arbejdsgange og processer indenfor salg- og marketing, er du måske vores kommende salgs- og marketingselev.

Salgs- og marketingselev hos Danæg A/S

Som elev hos Danæg sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du vil gennemgå en praktisk uddannelse i salgs- og marketingsafdelingen kombineret med teoretisk skoleophold, der strækker sig over 2 år. Du vil også få mulighed for i perioder at arbejde i andre af vores selskaber både i Danmark og udlandet.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte

  • Administrativ support til salgsteamet
  • Ordrebehandling og opfølgning på ordre- og lagerstatus
  • Korrekturlæsning af kampagnemateriale
  • Udarbejdelse af salgspræsentationer
  • Koordinering af messe- og marketingsmateriale
  • Vedligeholdelse af sociale platforme
  • Repræsentation på messer
  • Selvstændig udarbejdelse af grafisk materiale efter oplæring

Din profil

  • Du er struktureret og god til at koordinere
  • Skarp i MS Office pakken
  • Besidder gode og konstruktive kommunikations- og samarbejdsevner
  • Behersker engelsk på et højt niveau og gerne yderligere sprogkundskaber f.eks. tysk el. fransk
  • Trives med et højt aktivitetsniveau
  • Du har øje for et lækkert design
  • Afsluttet adgangsgivende ungdomsuddannelse

Som person er du kendetegnet ved et højt humør og en positiv indstilling til dine omgivelser. Du er udadvendt og fleksibel, og ser muligheder frem for begrænsninger. Du tager fuldt ejerskab for dine ansvarsområder og forstår vigtigheden af at være fleksibel, for at komme i mål med opgaverne. Vi tilbyder et spændende og udfordrende uddannelsesforløb i et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team i en flad og uformel organisation med fuld fart på.

Vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt, så send din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen  Venligst bemærk, at ansøgningerne behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommerciel direktør Henrik Rosbjerg på tlf. 20 15 63 24.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danæg A/S
Danægvej 1
6070 Christiansfeld

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kommerciel direktør, Henrik Rosbjerg
tlf.: 20 15 63 24



.

Om Danæg

DANÆG er en nordisk koncern med fokus på æg. Selskabet er ejet 50 % af producenter i Danmark og Sverige, samt 50 % af DLG. Gennem mere end 127 år har virksomheden været førende og specialiseret sig i skalæg og en lang række forskellige forædlede ægprodukter, herunder flydende æg, langæg, pulver, m.m. DANÆG koncernen omfatter DANÆG A/S i Christiansfeld, DANÆG Products A/S i Roskilde samt Kronägg AB og Källbergs Industri AB i Sverige og Munax OY i Finland. Hovedkontoret er beliggende i Christiansfeld tæt på Kolding. Koncernen har i dag ca. 350 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 1,7 mia. DKK. Hovedmarkedet er Norden, men koncernen sælger i stigende grad også sine produkter til udlandet, hvor man i dag eksporterer til ca. 50 lande i hele verden. Læs mere på www.danaeg.dk/koncern


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®