FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til Firtal


Skal du være vores nye kollega i team Finance i Firtal? Vi er på udkig efter en elev, der er klar på en stejl læringskurve i økonomiens do’s and dont’s.

Hvis du kan genkende dette, så er det dig vi leder efter!

  • Du er lidt af en perfektionist, da du har styr på alle detaljerne, og dermed også aftaler og deadlines. Struktur, rutiner og orden er din bedste ven. 
  • Du føler et enormt ansvar for alt du deltager i, og de opgaver du arbejder med, og det skal altid følges til dørs. 
  • Du elsker når en relation bliver dybere over tid, og du gør det nemt for andre at åbne op. Andre vil kalde dig imødekommende, flink og hjælpsom. 
  • Du kommer med god energi til dagen og glæder dig til at kaste dig over dine opgaver. 
  • Du er god til at arbejde henimod enighed blandt flere parter og det gælder for dig, at fællesskabets succes også er din succes. 
  • Du har behov for at beslutninger er baseret på fakta, da en mavefornemmelse sjældent slår gode data. Det giver dig grundighed og præcision, da tal og analyse falder dig let at finde rundt i. 
  • Du er meget nysgerrig, og forstår ikke altid når andre ikke finder ny viden og læring spændende. For dig åbner ny viden nemlig op for nye verdener og muligheder.

Om afdelingen og dine ansvarsområder:

Team Finance håndterer og administrerer Firtals økonomi og udgøres af en Finance Manager, en Financial Controller og en 2.års økonomielev.

Afdelingen er underlagt faste deadlines, der skal nås. Så fra den 1. - 10. hverdag i hver måned er der mest at se til, da foregående måned skal ‘lukkes’. Du vil indgå i et flow på lige fod med de andre i teamet. Det vil sige, at du får selvstændige opgaver, som du bliver ansvarlig for at komme i mål med, så teamet i fællesskab kan lukke månedens regnskab.

Teamet er småt og afhængige af hinandens arbejde, så samarbejdsforståelse, nysgerrighed og klar kommunikation er nøglekompetencer for at lykkes i stillingen. Derudover kræver arbejdsopgaverne en rutinepræget og ansvarlig tilgang, hvor flere opgaver og processer skal gentages dagligt.

Dine ansvarsområder:

  • Ansvar for Firtals små selskaber fra a-z.
  • Leverandørkontakt ved fakturahåndtering. 
  • Løbende bogføringsopgaver. 
  • Bankafstemninger.
  • Ad hoc opgaver i forbindelse med økonomiprojekter.

Hvad forventer vi af dig:

  • Du har færdiggjort en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HF, EUX ELLER HTX). 
  • Du har gennemført en EUS, hvis du ikke har gået på HHX eller EUX (5 ugers grundforløb på kontorlinien). 
  • Du ønsker at læse specialiseringen ‘økonomi’ på hovedforløbet på Aarhus Business College.

Hvem er vi?

Firtal er en vækstorienteret 360 graders e-Commerce forretning, der til dagligt driver en række webshops, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, Made4men.dk og Well.dk. Vi bevæger os i nichen inden for helseprodukter og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Firtal er én stor familie, der har eksisteret siden 2007. I 2018 blev vi en sammenbragt én af slagsen, da vi blev en del af Matas koncernen.

Firtal udgøres af et sjovt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup, nær Aarhus. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive minimum 1 % bedre til det vi gør - hver dag!

Vi er stolte af vores værdier; Modighed, Ambitiøst fællesskab og Digital købmandskab, der danner grundlag for måden, hvorpå vi driver vores forretning. Lysten til at sætte nye standarder, uanset om de er personlige, sociale eller faglige, er drivkraften i vores organisation. Det betyder, at vi har mod til at være anderledes, stræber efter at hjælpe hinanden og drives af at give vores kunder den bedste købsoplevelse - alt imens vi har det sjovt.

Det er vigtigt for os, at alle bidrager til en arbejdskultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig. Vi arbejder professionelt sammen, samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Desuden kvitterer vi med:

  • Et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor din udvikling og trivsel er i højsædet. 
  • En god forretningsforståelse, da du kommer til at få en bred samarbejdsflade med vores lager, kundeservice, indkøb og øvrige afdelinger. 
  • HK overenskomst - Pensionsordning, fritvalgslønkonto, feriefridage mm. 
  • Personalerabatter på egne webshops og i Matas-butikkerne. 
  • Faglige og sociale arrangementer i form af inspirationsoplæg, fredagsbarer, hyggelige events, sommerfest og julefrokost.

Praktisk information:

  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rette! 
  •  Ansøgningsfrist: Løbende. 
  •  Ansættelse: 37 timer/ugen ekskl. frokost.

Det er kun ansøgninger, der sendes via linket i annoncen, der tages i betragtning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Firtal Web A/S
Møgelhøj 8 
8520 Lystrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt / Efter aftale

Kontakt

Laura Førster
lr@firtal.com



.

Hvem er vi?

Firtal er en vækstorienteret e-Commerce-forretning, der driver en række webshops: Helsebixen.dk, Signatura.dk, Made4Men.dk, Well.dk og Jalahelsekost.dk.

Vi lever af at sælge helse- og skønhedsprodukter til mænd og kvinder i alle aldre.

Firtal har eksisteret siden 2007, og i 2018 blev vi en del af Matas-koncernen. Firtal udgøres af et sjovt og ambitiøst team på 180 medarbejdere, som arbejder i Lystrup nær Aarhus. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vores mission er at blive 1% bedre - hver dag!

Vi driver vores forretning ud fra vores tre kerneværdier: Modig, Ambitiøst fællesskab og Digitalt købmandskab, og vi har en konstant lyst til at sætte nye standarder: personlige, sociale og faglige. Vi stræber efter en arbejdskultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig hver dag.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®