FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vestas Wind Systems A/S

Bliv automatik fagteknikerlærling hos Vestas


Automatik fagteknikerlærling

Kunne du tænke dig en uddannelse som Automatik fagtekniker i vindbranchen? Ser du dig selv gøre karriere i verdens grønneste virksomhed? Er du nysgerrig og interesseret i teknik? Så ansøg vores position som automatik fagteknikerlærling.  

Region NCE > SBU NCE Service > Service Support DK

Service Support DK hører under Service Operation DK som er en forretningsenhed, der høre under Onshore North & West, SBU NCE Service. I Onshore North & West opererer vi i Danmark, Norge, Sverige, Finland, UK og Irland Vi er ansvarlige for salgsfunktionen, Projekt, installation og service af vindmølleparker i hele regionen. Vi stræber efter at være den bedste serviceforretning inden for Vestas, og vi sigter mod at gøre Onshore North & West det bedste sted at arbejde. Automatik fagteknikeruddannelsen tager ca. 4 år, hvor af ca. 60 uger foregår på Erhvervsskolen Mercantec i Viborg. Du vil have base i Videbæk, hvor Onshore North & West er lokaliseret. Der vil også være mulighed for at indgå i en rotationsordning med flere afdelinger i Vestas og på forskellige Vestas lokationer i Danmark og med tiden udlandet. Selvom du har base i Videbæk, betyder det dog ikke, at du ikke kan have bopæl andre steder i Danmark, da denne stilling har mødested fra din hjemmeadresse.nbsp;

Ansvarsområder
De daglige arbejdsopgaver findes inden for hydraulik, mekanik og el-teknik og vil typisk bestå af:

  • Reparation og service i vindmøller
  • Fejlsøgning på vindmøller
  • Opstart af vindmøller
  • Kalibrering og måleteknikker
  • Rapportering af opgaver
  • Lagerstyring
  • Kundekontakt

Kvalifikationer
Vi forventer at du kan nikke genkendende til følgende overordnede kvalifikationer:

  • Du er minimum 18 år, men der er ingen øvre grænse - voksenlærlinge er også meget velkommende 
  • Du har kørekort B
  • Du har gode grundlæggende matematiske færdigheder
  • Du kan engelsk i skrift og tale
  • Du har en ren straffeattest
  • Du skal kunne bestå en helbredsundersøgelse

Færdigheder
Af personlige færdigheder, ser vi gerne at du er en person som er:

  • Du er selvstændig og klar til at tage fat
  • Du er engageret og har en interesse for faget
  • Du udviser initiativ og er troværdig
  • Du er ansvars-, sikkerheds og kvalitetsbevidst
  • Du er mødestabil
  • Du skal være flexibel ift. dagligt arbejdssted

Hvad vi kan tilbyde dig
Vi tilbyder et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af et engageret team, som arbejder med den nyeste teknologi og arbejdsprocesser indenfor vindenergibranchen. 

  • Du vil få indsigt i og arbejde med de nyeste teknologier og arbejdsprocesser indenfor vindenergibranchen
  • Du vil indgå i afdelingen Service Support DK som kun har lærlinge. Du kommer til og køre med teams der håndterer fejlret, service og opstilling af møller i primært DK.
  • Du skal forvente, at du ofte kommer til og være tredje mand i et team.
  • Du skal forvente, at du får en del udlæggerdage i primært Danmark, men også i udlandet.
  • Du skal forvente, at du vil blive sendt rundt til andre forretningsenheder i Vestas.
  • Du vil indgå i et samarbejde med ca. 200 kollegaer, hvor vi har fokus på nul ulykker, høj kvalitet, høj produktivitet, lave omkostninger og et rigtig godt fællesskab.

Lyder en stilling som automatik fagteknikerlærling som noget for dig?
Så tøv endelig ikke med at ansøge! Vi afholder løbende samtaler og stopper ikke før vi har fundet den helt rigtige nye kollega. 

Ansøgningsfrist: d.15 December l 2022, dog tager vi forbehold for at kunne tage stillingen ned før tid, hvis den rette kandidat bliver fundet. 

Starttidspunkt: d.16 januar 2023 

Kontaktperson: Har du spørgsmål omkring stillingen eller afdelingen kan du da kontakte Michael Klejnstrup Glue på +45 51 39 37 36 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vestas Wind Systems A/S
Herningvej 5
6920 Videbæk 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. december 2022
Tiltrædelse: 16. januar 2023

Kontakt

Teamleder, Michael Klejnstrup Glue
tlf.: +45 51 39 37 36



.

Om Vestas Wind Systems A/S

Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 105 GW vindenergi i 80 lande, hvilket er mere end nogen anden.Vi servicerer 86 GW vindenergi og er derved også markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestående og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vindressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services.Sammen med vores kunder leverer Vestas' 24.500 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.Vi ønsker at fremme en mangfoldig arbejdsstyrke, der omfatter alle sociale identiteter og er fri for forskelsbehandling. Vi forpligter os derfor til at skabe og opretholde et miljø, der anerkender og belønner forskellige oplevelser, færdigheder og perspektiver samt giver alle lige adgang til muligheder. Hvis du vil vide mere om Vestas, er du velkommen til at besøge www.vestas.com og følge os på de sociale medier

Mere fra Vestas Wind Systems A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®