FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Wendelbo søger salgselev til deres datterselskab i Vietnam


Er du selvstændig, udadvendt og dygtig til engelsk? Har du mod på en uddannelse som salgselev i vores datterselskab i Vietnam med start primo 2023? 

Som elev hos Wendelbo vil du blive udstationeret og oplært på vores fabrik i Vietnam, hvor vi under dansk ledelse producerer en eksklusiv kollektion af møbler. Vi tilbyder et 2-årigt spændende og udfordrende uddannelsesforløb i et internationalt miljø med mange udviklingsmuligheder. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for produktkendskab, personligt salg, salgsplanlægning, international handel mm. 

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL INDEBÆRE: 

  • Daglig kontakt med vores kunder 
  • Varetagelse af ordrebehandling og opfølgning herpå 
  • Indkøb og produktionsplanlægning 
  • Import- og eksportopgaver, herunder tilrettelæggelse af transport og logistik 
  • Support til vores kontor i Danmark 
  • Forskellige administrative opgaver 

FOR AT KOMME I BETRAGTNING HAR DU: 

  • Som minimum afsluttet en gymnasial uddannelse og har gerne et par års erhvervserfaring
  • Gode engelskkundskaber i både skrift og tale 
  • Godt kendskab til Microsoft Word, Excel og Outlook 
  • Lyst til at varetage salgsopgaver såvel som administrative opgaver 

DIN PROFIL: 

Det er vigtigt, at du er struktureret og er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag. Du besidder gode kommunikationsevner, er ansvarsbevidst, selvstændig, imødekommende og har et stort gå-på-mod.

ARBEJDSSTED- OG FORHOLD: 

På vores fabrik i Ho Chi Minh City, Vietnam. Løn i henhold til gældende HK-sats. Obligatoriske skoleophold vil foregå i Danmark. Der ydes refusion til returrejser, til skoleophold og ferie samt til eventuelle flytteomkostninger.

Lyder ovennævnte interessant, så send din ansøgning og CV via 'ansøg nu' knappen, mærket ”salgselev” inden d. 12. december 2022. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Wendelbo interiors A/S
Mosevej 20 A
8240 Risskov 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 12. december 2022
Tiltrædelse: Primo 2023

Kontakt

hr@wendelbosea.com



.

Wendelbo

Wendelbo has nurtured a Scandinavian craftsmanship tradition across three generations, and given life to innovative and classic designs, set in a modern and contemporary context. From the very start, our goal has been to develop and produce furniture with a strong visual identity, optimal function and comfort – all the while with an eye for the small details that make a big difference. 

 With a keen sense of current trends and of life as it is lived at home, in the workplace or wherever people get together, Wendelbo offers characteristic furniture with a clear identity and effortless comfort. We never compromise on quality and set high standards for our factory. We are driven by a strong passion for design and are of the conviction that a long-lasting aesthetic is the best path to sustainability.

Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®