FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger en kontorelev med speciale i administration


Er du nysgerrig og talstærk? Og er du interesseret i biler? Sa° er det dig, vi søger!

Vi tilbyder:

Som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S får du en attraktiv uddannelse med speciale i administration i bilbranchen. Du får en spændende hverdag og uddannelse med et godt afsæt til din fremtidige karriere.

Du kommer til at indgå i salgsadministrationen og bliver en del af et stærkt, ungt team, hvor samarbejde er et nøgleord. Her får du indsigt i en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer, og du bliver en del af ét stort samarbejde og fællesskab.

Dine daglige opgaver hos Stubbe består af blandt andet håndtering af kunde- og leverandørhenvendelser, bilfakturering, nummerplade- og indregistreringer og diverse administrative ad hoc-opgaver. Du vil i høj grad selv være med til at påvirke din uddannelse og hverdag hos os.

Lønforhold og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst. Herudover bliver du som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S også en del af vores sundhedsordning.

Vi forventer:

  • Du har bestået EUX eller HHX
  • Du har gode færdigheder inden for de økonomiske fag
  • Du har flair for IT
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav

Vi forventer, at du er en teamspiller, som er parat til at hjælpe og yde den bedste service til både kolleger, samarbejdspartnere og gæster.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig uddannelse.

Det praktiske

Uddannelsen tager 2 år med løbende skoleophold til at supplere din praktiske erfaring.

Som vores nye kontorelev, vil du blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen Måløv Byvej 7, som ligger ca. 500 meter fra Måløv S-togstation.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansættelsesstart vil være efter aftale.

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser via e-mail til Claus Jacobsen via "ansøg nu" knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Claus Jacobsen
job@stubbe.dk



.

Hos Stubbe er det vores medarbejdere, der skaber vores succes og de tilfredse kunder. Så for at vi kan udvikle os som virksomhed, sørger vi også for at udvikle vores medarbejdere, så kompetencer og udvikling følges ad. Vi gør os derfor umage med at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er topprioriteterne.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - derfor er det vores vision at have verdens mest tilfredse kunder.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®