Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger en kontorelev med speciale i administration


Er du nysgerrig og talstærk? Og er du interesseret i biler? Så er det dig, vi søger!

Vi tilbyder:

Som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S får du en attraktiv uddannelse med speciale i administration i bilbranchen. Du får en spændende hverdag og uddannelse med et godt afsæt til din fremtidige karriere.

Du kommer til at indgå i salgsadministrationen og bliver en del af et stærkt, ungt team, hvor samarbejde er et nøgleord. Her får du indsigt i en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer, og du bliver en del af ét stort samarbejde og fællesskab.

Dine daglige opgaver hos Stubbe består af blandt andet håndtering af kunde- og leverandørhenvendelser, bilfakturering, nummerplade- og indregistreringer og diverse administrative ad hoc-opgaver. Du vil i høj grad selv være med til at påvirke din uddannelse og hverdag hos os.

Lønforhold og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst. Herudover bliver du som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S også en del af vores sundhedsordning.

Vi forventer:

  • Du har bestået EUX eller HHX
  • Du har gode færdigheder inden for de økonomiske fag
  • Du har flair for IT
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav

Vi forventer, at du er en teamspiller, som er parat til at hjælpe og yde den bedste service til både kolleger, samarbejdspartnere og gæster.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig uddannelse.

Det praktiske

Uddannelsen tager 2 år med løbende skoleophold til at supplere din praktiske erfaring.

Som vores nye kontorelev, vil du blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen Måløv Byvej 7, som ligger ca. 500 meter fra Måløv S-togstation.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansættelsesstart vil være efter aftale.

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser via e-mail til Claus Jacobsen via "ansøg nu" knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Claus Jacobsen
job@stubbe.dk.

Hos Stubbe er det vores medarbejdere, der skaber vores succes og de tilfredse kunder. Så for at vi kan udvikle os som virksomhed, sørger vi også for at udvikle vores medarbejdere, så kompetencer og udvikling følges ad. Vi gør os derfor umage med at skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde er topprioriteterne.

Vi tror på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder - derfor er det vores vision at have verdens mest tilfredse kunder.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere