FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv Finance trainee hos Novenco Building & Industry 


Novenco søger Finance trainee

Drømmer du om en fremtid inden for økonomi og regnskab? Trives du i et internationalt miljø? Så er Novenco Building & Industry A/S helt sikkert stedet for dig.

Vi søger en engageret finance trainee, med start 1. august 2023. Vi tilbyder dig en 2 årig læreplads i en af Næstveds største produktionsvirksomheder, med salgskontorer i flere lande. Du vil blive en del af en økonomiafdeling med 5 ansatte, hvor ansvar, kvalitet og højt humør går hånd i hånd.

NOVENCO Building & Industry A/S er en del af en stor dynamisk international virksomhed og tilbyder energivenlige løsninger til ventilation og køling indenfor områder såsom industri og landbrug, klimacentraler, parkeringsanlæg, datacentre, vindmøller, tunneller, brand- og sikkerhedssystemer m.m. Miljøet og anvendelsen af højteknologiske fremstillingsmetoder er nøglefaktorer for os, som ISO certificeret virksomhed, og tænkes naturligt ind i design, udvikling og produktion og har understreget virksomhedens førende position på verdensplan. Hovedkvarteret er beliggende i Danmark med datterselskab i Holland, kontorer i Storbritannien, Tyskland, Indien og Singapore samt et netværk af forhandlere over det meste af verdenen. I slutningen af 2023 flytter vi til helt nye lokaler tæt på Bilka Næstved.

Vi forventer, at du:

  • Har stor interesse for økonomi og regnskab
  • Er lærenem, god til tal og nysgerrig på ny viden
  • Er god til at formulere dig på skrift og i tale (både på dansk og engelsk)
  • Er ansvarsfuld og åben over for nye udfordringer
  • Servicemindede og positiv

Du kommer bla. til at arbejde med:

  • Debitor-, kreditor og finansbogholderi
  • Bogføringer, betalinger og afstemninger
  • Moms og afgifter
  • Løn og overenskomst
  • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
  • Generelle bogholderiopgaver med fokus på kvalitetssikring gennem interne kontroller
  • Kontakt til kunder, leverandører og kollegaer i hele verden

Der vil være rig mulighed for at udvikle dine personlige og faglige ambitioner, og du vil hurtigt få tildelt dine egne ansvarsområder. Du vil desuden få en stor berøringsflade, da du som finance trainee har kontakt til kollegaer i ind- og udland. Der vil være mulighed for at besøge vores datterselskab i Holland under din elevtid. Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider hektisk hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses.

Uddannelsesmæssige krav

Vi forventer at du har (eller har afsluttet inden august) en af følgende:

  • EUX
  • HHX
  • STX/HTX/HF med 5 uger EUS for studenter

Hvordan søger du?

Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med uformel omgangstone, der leverer kvalitet og skaber resultater, så send en ansøgning via "ansøg nu" knappen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR afdeling – Sabine Quist, på 61284327 eller sbq@novenco-building.com.

Ansøgningsfristen er 31 januar 2023. Vi forventer løbende, at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer derfor til, at du hurtigst muligt sender din ansøgning og foreløbige karakterer.

Yderligere information om NOVENCO Building & Industry A/S kan findes på www.novenco-building.com hvor du bl.a. kan læse om vores visioner, værdier og arbejde for en mere bæredygtig fremtid. ”We move air for a green and safer world”.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Novenco Building & Industry
Industrivej 22
4700 Næstved

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

HR, Sabine Quist
tlf.: 61 28 43 27
sbq@novenco-building.com



.

Career

At NOVENCO Building & Industry we innovate and manufacture products and systems every day that deliver air in the right amount, right quality and at the right time.The key to success lies with each of us as we take responsibility of one of our most important assets – the brand image. This reflects in our daily work.We understand our customers’ businesses, respond promptly to market changes and are cost-conscious. Teamwork is deeply rooted in the way we work, as we know that only together we can achieve our common goals.The world changes constantly and so does NOVENCO Building & Industry. We look for proactive and provident people who want to change with us and want to join our team. We have excellent career opportunities for many kinds of candidates and we welcome your application.

Mere fra NOVENCO Building & Industry

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®