Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

 Økonomielev til DSV i Hedehusene

Er du ambitiøs, og vil du skabe dig en karriere inden for finans og regnskab i DSV?

Drømmer du om at læse en HD og få en solid uddannelse inden for finans og regnskab, og er du den ambitiøse type, der går efter succes, så er det måske dig, der skal være vores nye finanstrainee.

DSV er en af landets største virksomheder og vi er den 3. største transport og logistikvirksomhed i verden med en af de stærkeste aktier i C25.

Vores mål er at give dig et bredt indblik i de forskellige finansfunktioner men samtidig forståelse inden for DSV forretningsmæssige aktiviteter, og vi arbejder sammen hen imod en international karriere i DSV. Vi finansierer din HD, som du gennemfører online sideløbende med jobbet.

På vores hovedkontor i Hedehusene, har vi både de danske finansfunktioner samt de mere overordnede Group-funktioner, hvor man arbejder med finansfunktionerne mere internationalt for vores mere end 80 landes økonomier. På denne måde kommer du ind i en stærk international koncern, med uanede muligheder for den, der har evnerne og ambitionerne.

Drømmeuddannelse med økonomisk tyngde, forretningsforståelse & mulige udlandsophold

Vi sætter barren højt på dine vegne, og har omvendt også høje forventninger til dig. Vi har sammensat et forløb, hvor du får praktisk erfaring fra første dag. Gennem hele forløbet, vil der være en plan, som sikrer, at du får et bredt og solidt fundament inden for økonomi og finans.

Med start på vores hovedkontor i Hedehusene, vil du tilbringe 6 mdr. i 3 forskellige finansafdelinger, og således bygge på din viden inden for disse områder ud fra en nøje tilrettelagt plan. Du vil blive lært op i de forskellige processer og gradvist få mere ansvar. I tæt samarbejde med Finans ledelsen i DSV, tilrettelægger vi træningen, så vi sikrer et solidt fundament og forståelse for de forskellige finansprocesser.

Udover dette vil et ophold i udlandet også være muligt som del at dit trainee-forløb. Her vil du kunne styrke dine sproglige evner og du vil have mulighed for at prøve at bo og arbejde i udlandet. Det globale perspektiv er vigtigt for at forstå den globale tankegang i en virksomhed som DSV, særligt også fordi vi ofte sender medarbejdere ud i verden.

I vil være flere trainees på forløbet, og du vil, ud over de uddannelsesansvarlige, også få en mentor, som du kan tale med om at møde og overvinde de udfordringer, du måtte møde samt støtte dig i at nå dine karrieremål.

Ambitiøs, udviklingsmotiveret & omstillingsparat og med en can-do attitude

Vi vil gerne videregive vores DSV-DNA til dig. Vi har en helt særlig opskrift på at skabe succes.

Og vi søger trainees, der grundlæggende har en ambition om at gøre en forskel, som er videbegærlige og nysgerrigt anlagt, og som er parat til at smøge ærmerne op for at dygtiggøre sig. Som type er du hurtig til at lære, udviklingsmotiveret og har en can-do attitude. Du tager tingene af dig selv og er typen, der godt kan lide at få ansvar.

For at passe ind hos os, må du være omstillingsparat og være god til at begå dig socialt, da disse kompetencer er vigtige for at få succes på den lange bane.

Karrieremulighederne hos DSV er mange, og afhænger også af dine ønsker. Om du ønsker at blive i Danmark, eller komme ud på et af vore mange kontorer ude i verden. Vi ønsker at udvikle fremtidens talenter, og brænder du for det, hjælper vi dig med at lykkes.

Din baggrund

Du har måske en HHX eller tilsvarende og en interesse for økonomi. Du har gode karakterer, særligt i virksomhedsøkonomi, matematik og engelsk. Derudover har du måske boet i udlandet, eller måske haft et relevant fritidsjob/foreningsarbejde. Vi vægter at du har en åben tilgang til andre mennesker og kulturer samt gode interpersonelle evner.

Vigtigst for os er, at du er en der har ønsket om at få det bedste grundlag for en god karriere gennem et trainee-forløb hos os, samt at du kan se dig selv i det set up, vi beskriver.

Så hvis du brænder for at gøre en forskel, så har du måske allerede de første vigtige byggesten til vores DSV-DNA.

Vil du med på holdet?

Har du spørgsmål til hvordan du bliver finanstrainee hos os, er du velkommen til at kontakte Director, HR Partnering & Special Projects, Katrine Tiniakou på 61 94 46 59. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning, cv og karakterer via "ansøg nu" knappen hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Hovedgaden 630
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Director, HR Partnering & Special Projects, Katrine Tiniakou
tlf.: 61 94 46 59.

130

Nuværende elever i DK

65

Elever er startet i 2022

50

Nye elever søges til 2023

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®