Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Vil du være kontorelev hos Danmarks største lægemiddelgrossist?


Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får rig mulighed for at bringe din faglighed i spil? Så er du måske vores nye kontorelev!

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler – ligesom vi er lægemiddelindustriens foretrukne strategiske servicepartner. Vi er specialister i sundhedslogistik, og sikrer at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. Vi søger lige nu to kontorelever til opstart 1. marts til vores kontor i København.

Opnå erfaring med en bred vifte af opgaver

Som kontorelev kommer du rundt i forskellige afdelinger primært inden for indkøb og sortiment, og du bliver en fast del af de forskellige teams og får dine egne daglige arbejdsopgaver. Samtidig har du altid en mentor og hjælpsomme kolleger, som du kan spørge til råds. Derudover får du også vagter i receptionen med jævne mellemrum.

”Da jeg startede, kunne jeg tydeligt mærke, at Nomeco har kørt deres elevprogram i mange år, og de har prøvet og hørt det hele. Man føler sig virkelig tryg og i gode hænder her”, fortæller Lærke, tidligere elev.

Det kan du forvente

Du vil også opleve, at der er tid til at lære de andre tre kontorelever og kolleger bedre at kende. For du bliver naturligvis inviteret med til årets forskellige sociale arrangementer. Fra den traditionelle julefrokost til afdelingernes egne arrangementer herunder eksempelvis DHL-stafet, fodbold, yoga, øl- og vinsmagning og biografture. Og så kan du også mødes med dine medelever i spisepausen, hvor kantinen forkæler os med en sund og lækker frokost til rimelige penge – og du kan også købe mad med hjem.

"Jeg har lært en masse i de forskellige afdelinger, for de er ikke bange for at give dig ansvar. Og vagterne i receptionen gjorde, at jeg allerede kendte mange af mine kolleger, da jeg blev fastansat”, fortsætter Lærke.

Du kan glæde dig til at blive en del af en arbejdsplads, hvor vi kommer hinanden ved og værdsætter teamwork.

Tre gode grunde til at søge en elevplads hos os:

  • Du lærer alle kontordisciplinerne og får flere muligheder, når du er færdigudlært
  • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, at du kan og vil
  • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever

Vi forestiller os, at du:

  • har bestået eller forventer at bestå enten HHX, STX, HTX eller EUX
  • du trives i en udadvendt og servicemindet rolle
  • har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver – og du er ikke bange for at spørge om hjælp, når opgaven er for svær

Praktisk information

Du får arbejdsadresse hos Nomeco i Sydhavnen på Borgmester Christiansens Gade 40, 1790 København V.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst.

Arbejdstiderne vil være 37 timer ugentligt mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8:00 til 16.00 og fredag fra 8:00 til 15.30.

Opstartsdatoen vil være 1. marts 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Nanna Andersen på telefon 60 34 65 51.

Skal du være Nomecos nye kontoelev?

Send gerne dit CV, ansøgning, karakterudskift eller eksamensbevis hurtigst muligt og senest den 6. februar 2023. Vi afholder jobsamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nomeco A/S
Borgmester Christiansens Gade 40
1790 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 6. februar 2023
Tiltrædelse: 1. marts 2023

Kontakt

Rekrutteringspartner Nanna Andersen
Tlf.: 60 34 65 51 .

Nomeco som arbejdsplads

Vores vigtigste ressource i Nomeco er engagerede og kvalificerede medarbejdere. Derfor er det afgørende for os at tilbyde et godt arbejdsmiljø med mulighed for individuel udvikling og karriere.

Arbejdsglæde, ambition og udvikling er ledestjerner for Nomeco. Vi værdsætter idérigdom og initiativ – og forventer ansvarlighed og engagement. Nomeco vil være den bedste arbejdsplads ved at støtte dig og dine udviklingsplaner af fælles interesse.

Mere fra Nomeco 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®