FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Ønsker du en kontoruddannelse i et internationalt og dynamisk miljø – så kig lige her…


På Copenhagen Business School uddanner vi kontorelever med speciale i offentlig administration – det næste hold starter den 1. september 2023 og afsluttes i august 2025.

Medindflydelse, udvikling og netværk

Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld stiller vi krav til dig og tilbyder dig udfordrende opgaver inden for hele det administrative område.

I løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2-3 forskellige praktiksteder med gode kolleger. Du vil få erfaringer med mange forskellige administrative opgaver og mulighed for at udvikle dine sproglige kvalifikationer, da arbejdet i flere af vores afdelinger indebærer kontakt med udenlandske forskere og studerende.

Du får mulighed for at deltage i forskellige seminarer, workshops og kurser i løbet af uddannelsen.

I løbet af uddannelsen vil du også være på skoleophold på Niels Brock, hvoraf 1 uge er et betalt studieophold i Bruxelles. Skoleforløbet afsluttes med en skriftlig fagprøve og en mundtlig eksamen.

Som kontorelev på CBS får du også et stort netværk. Du møder andre under uddannelse og du kan deltage i forskellige faglige arrangementer; såsom seminarer, konferencer og forelæsninger.

Kontoreleverne har en buddy-ordning, hvor der bliver netværket både på og uden for arbejdet. Eleverne holder månedlige møder, tager på seminar og mødes til sociale events.

Dine kvalifikationer og kvaliteter

  • Du har masser af energi og lyst til at lære nyt.
  • Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation.
  • Du er engageret og motiveret til at uddanne dig.
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer.
  • Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt

Din faglige baggrund:

Du har enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV.

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Skatteministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnet elevansvarlig Pernille Lynard-Weltz på tlf.: 3815 2075 eller e-mail: pl.hr@cbs.dk. Hvis du har lyst til at tale med en af vores elever, kan du kontakte kontorelev Louise Holten Kristensen på tlf.: 3815 5774 eller e-mail: lhk.legal@cbs.dk. Du kan også selv søge oplysninger på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og bilag til os, så vi har det senest den 10. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at klikke på "ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

I din ansøgning vil vi gerne høre lidt om:

Hvorfor vil du gerne være kontorelev hos os?

Hvad er du god til?

Hvordan er du som kollega?

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig, Pernille Lynard-Weltz
tlf.: 38 15 20 75 / pl.hr@cbs.dk 

Kontorelev, Louise Holten Kristensen
tlf.: 38 15 57 74lhk.legal@cbs.dk



.

Om os

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Mere fra CBS 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®