Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Finanselever til Danica Pension


Er du Danica Pensions nye finanselev? – Start efteråret 2023

Vil du være med til at udvikle fremtidens Danica? Så kom og bliv en del af vores arbejdsplads og få en spændende hverdag, med mange karrieremuligheder!

Start din karriere i Danica og få en spændende hverdag med fart over feltet!

Med ca. 1 mio. kunder og 500 mia. kr. under forvaltning er Danica et af Nordens største pensionsselskaber, og en del af Danske Bank-koncernen. Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel, når det kommer til at støtte vores kunder i økonomisk tryghed, sætte fart på den grønne omstilling og nedbringe sygefraværet i Danmark gennem vores sundhedsløsninger. Denne kombination giver dig en bred vifte af karrieremuligheder på længere sigt. Hos os får du en spændende hverdag med fart over feltet, i et uformelt og åbent miljø. Vi støtter dig, så du får relationer på tværs af hele Danica. Både til vores nuværende elevhold og alle andre kollegaer, der står klar med åbne arme, for at give dig en god start på arbejdslivet.

Lige nu holder vi til i Kongens Lyngby - 5 minutter fra togstationen. Vi forventer at flytte i løbet af din elevtid.

Vi søger elever, som kan noget forskelligt

Kan du lide at fordybe dig? Eller får du måske et kick ud af at tale med andre mennesker? Kan du lide at udvikle systemer, eller nye måder at gøre tingene på? Bliver du glad, når du gør en positiv forskel for andre? Vil du have en forudsigelig hverdag, eller skal dagene helst være forskellige? Bliver du motiveret af, at opgaverne er færdige når du går hjem? Eller kan du lide, at lave større opgaver, der strækker sig over en længere periode?

”I Danica bliver der lagt vægt på, hvad du ønsker i forhold til de arbejdsopgaver der er - både hvis du er interesseret i at tale med kunder, eller hvis du vil fordybe dig i kundeopgaver. Jeg oplever, at der er mange muligheder,” fortæller finanselev, Emil.

Du ‘får’ ikke en uddannelse – du ta’r den

Vi forventer, at du tager ansvar for egen uddannelse og de arbejdsopgaver du løser i hverdagen. Vi understøtter din motivation og forventer, at du har et ønske om at gøre en positiv forskel for kollegaer og vores kunder. Du ta’r uddannelsen, fordi vi ønsker dig som kollega efter endt uddannelse.

Hvad giver vi dig i elevtiden

Finansuddannelsen tager to år, og her kombineres praktik med teoretiske skoleophold, som afholdes af Forsikringsakademiet. Sammen med de andre elever vil du den første måned blive klædt på til uddannelsen og det at være kollega i Danica. Efterfølgende vil du komme til din første afdeling, hvor du får en god base og kommer godt ind i hverdagen. På baggrund af dine faglige evner og personlige interesser, vil du og vi i tæt samarbejde, skabe et forløb som passer til lige præcis dig. Du vil i løbet af de 2 år, komme forbi flere afdelinger og dermed få et solidt indblik i Danica.

Vi har super gode rammer i Danica

Når du bliver kollega i Danica, vil du løbende opleve de gode rammer, vi har i hverdagen. Blandt andet arbejder vi med at gøre hjemmearbejde til en almindelig del af hverdagen, når opgaverne altså tillader det.

”Det er en super fed verden at komme ind i. Du kommer direkte ind i et team med andre elever, der er under samme uddannelse som dig og dét er noget jeg har vægtet højt! Sammenholdet vokser i dagligdagen og med de sociale arrangementer. Det er en behagelig atmosfære, du kommer ind i,” fortæller finanselev, Catja.

Hvem kan søge og hvad vil vi gerne vide?

For at søge ind som finanselev, skal du have gennemført enten STX, HTX, HHX, EUX eller HF. I din ansøgning beskriver du din motivation for at blive elev hos os.

Vi vurderer ansøgningerne løbende. Så send din ansøgning hurtigst muligt og ikke senere end den 10. februar 2023. Husk at vedlægge dine eksamensbeviser eller seneste standpunktskarakter.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Zangenberg 45 13 13 98.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danica Pension
Parallelvej 17
2800 Kgs. Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. februar 2023
Tiltrædelse: Efterår 2023

Kontakt

Uddannelseskonsulent, Henrik Zangenberg
tlf.: 45 13 13 98.

Kort om os

Vi har cirka en million kunder i Danmark og Norge. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vi forvalter en samlet pensionsformue er på cirka 500 milliarder kroner med cirka 35 milliarder kroner i årlige indbetalinger.

Vi udvikler løbende vores kundeservice og rådgivning med nye løsninger, som gør det nemt at være kunde i Danica Pension. Eksempelvis har vi udviklet værktøjet PensionsTjek, der sikrer, at vores kunder løbende får tilpasset deres pensionsordninger, så de altid er fornuftigt dækket ind. Vi er proaktive og vil være et skridt foran kunderne. Det betyder, at vi kontakter vores kunder med klare anbefalinger til deres pensionsordning, når der sker væsentlige ændringer i deres liv som eksempelvis flytning, ægteskab eller lønændring.

Mere fra Danica Pension 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®