FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du Danica Pensions nye finanselev?
- Start efterår 2024

Vil du være med til at udvikle fremtidens Danica? Så kom og bliv en del af vores arbejdsplads og få en spændende hverdag, med mange karrieremuligheder!

Start din karriere i Danica og få en spændende hverdag med fart over feltet!

Med ca. 1 mio. kunder og 450 mia. kr. under forvaltning er Danica et af Nordens største pensionsselskaber, og en del af Danske Bank-koncernen. Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel, når det kommer til at støtte vores kunder i økonomisk tryghed, sætte fart på den grønne omstilling og nedbringe sygefraværet i Danmark gennem vores sundhedsløsninger. Denne kombination giver dig en bred vifte af karrieremuligheder på længere sigt. Hos os får du en spændende hverdag med fart over feltet, i et uformelt og åbent miljø. Vi støtter dig, så du får relationer på tværs af hele Danica. Både til vores nuværende elevhold og alle andre kollegaer, der står klar med åbne arme, for at give dig en god start på arbejdslivet.

Fra foråret 2024 flytter vi ind i vores nye domicil lige ved Københavns Hovedbanegård i hjertet af København.

Vi søger elever, som kan noget forskelligt

Kan du lide at fordybe dig? Eller får du måske et kick ud af at tale med andre mennesker? Kan du lide at udvikle systemer, eller nye måder at gøre tingene på? Bliver du glad, når du gør en positiv forskel for andre? Vil du have en forudsigelig hverdag, eller skal dagene helst være forskellige? Bliver du motiveret af, at opgaverne er færdige når du går hjem? Eller kan du lide, at lave større opgaver, der strækker sig over en længere periode?

”I Danica bliver der lagt vægt på, hvad du ønsker i forhold til de arbejdsopgaver der er - både hvis du er interesseret i at tale med kunder, eller hvis du vil fordybe dig i kundeopgaver. Jeg oplever, at der er mange muligheder,” fortæller finanselev, Emil.

Du ‘får’ ikke en uddannelse – du ta’r den

Vi forventer, at du tager ansvar for egen uddannelse og de arbejdsopgaver du løser i hverdagen. Vi understøtter din motivation og forventer, at du har et ønske om at gøre en positiv forskel for kollegaer og vores kunder. Du ta’r uddannelsen, fordi vi ønsker dig som kollega efter endt uddannelse.

Hvad giver vi dig i elevtiden

Finansuddannelsen tager to år, og her kombineres praktik med teoretiske skoleophold, som afholdes af Forsikringsakademiet. Sammen med de andre elever vil du den første måned blive klædt på til uddannelsen og det at være kollega i Danica. Efterfølgende vil du komme til din første afdeling, hvor du får en god base og kommer godt ind i hverdagen. På baggrund af dine faglige evner og personlige interesser, vil du og vi i tæt samarbejde, skabe et forløb som passer til lige præcis dig. Du vil i løbet af de 2 år, komme forbi flere afdelinger og dermed få et solidt indblik i Danica.

Vi har super gode rammer i Danica

Når du bliver kollega i Danica, vil du løbende opleve de gode rammer, vi har i hverdagen. Blandt andet arbejder vi med at gøre hjemmearbejde til en almindelig del af hverdagen, når opgaverne altså tillader det.

”Det er en super fed verden at komme ind i. Du kommer direkte ind i et team med andre elever, der er under samme uddannelse som dig og dét er noget jeg har vægtet højt! Sammenholdet vokser i dagligdagen og med de sociale arrangementer. Det er en behagelig atmosfære, du kommer ind i,” fortæller finanselev, Catja.

Hvem kan søge og hvad vil vi gerne vide?

For at søge ind som finanselev, skal du have gennemført enten STX, HTX, HHX, EUX eller HF. I din ansøgning beskriver du din motivation for at blive elev hos os.

Vi vurderer ansøgningerne løbende. Så send din ansøgning hurtigst muligt og ikke senere end den 10. februar 2024. Husk at vedlægge dine eksamensbeviser eller seneste standpunktskarakter.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Zangenberg 45 13 13 98.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danica Pension
Bernstorffsgade 50
1577 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. februar 2024
Tiltrædelse: Efterår 2024

Kontakt

Henrik Zangenberg
(+45) 45 13 13 98



Find vej

.

Om Danica Pension

Vi har mere end 750.000 kunder i Danmark. Vi har specialiseret os i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer, og vi forvalter en samlet pensionsformue på mere end 400 milliarder kroner med cirka 37 milliarder kroner i årlige indbetalinger.

Vi udvikler løbende vores kundeservice og rådgivning med nye løsninger, som gør det nemt at være kunde i Danica Pension. Eksempelvis har vi udviklet værktøjet PensionsTjek, der sikrer, at vores kunder løbende får tilpasset deres pensionsordninger, så de altid er fornuftigt dækket ind. Vi er proaktive og vil være et skridt foran kunderne. Det betyder, at vi kontakter vores kunder med klare anbefalinger til deres pensionsordning, når der sker væsentlige ændringer i deres liv som eksempelvis flytning, ægteskab eller lønændring.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®