FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Lysander Shipping A/S søger shippingelever til vores kontorer i Roskilde og Liverpool, UK.


Hos LYSANDER SHIPPING tilbyder vi en intensiv 2-årig international shipping- og spedition uddannelse. Du vil i et individuelt forløb med teori og praksis, hurtigt blive involveret i alle former for projektforsendelser og selvstændigt skulle arrangere og koordinere globale transporter via sø, luft og bil.

Din hverdag vil byde på spændende udfordringer, der dagligt vil indebære kontakt med mange forskellige nationaliteter, kulturer og sprog. Vi arbejder i et internationalt miljø, hvor vi selv og ikke mindst vores kunder stiller høje servicekrav.

Så send din ansøgning hvis:

  • Du ønsker at få hele verdenen som din arbejdsplads?
  • Du har flair for godt købmandskab
  • Du kan kommunikere med mennesker i et internationalt miljø
  • Søger du en eftertragtet elevuddannelse indenfor International Shipping & Spedition, med gode fremtidsmuligheder

Uddannelsen er 2-årig med et 7 ugers skoleforløb på Rybners i Esbjerg. Hos LYSANDER SHIPPING tilbyder vi samtidig Akademiuddannelsen i International Transport og Logistik.

LYSANDER SHIPPING kan tilbyde dig interessante karrieremuligheder indenfor vores organisation med kontorer i London, Liverpool og Genova.

Den rette elevansøger forventes at have bestået HHX, EUX eller EUS. Vi forventer, at du er ansvarlig, arbejder målrettet og initiativrigt, er tolerant og generelt har en positiv holdning til dagens udfordringer, hvor tempoet til tider kan være højt.

Opstart: Senest 1. september 2023

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale så send straks din ansøgning og CV via "ansøg nu" knappen.

Hvis du har spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Henrik J. Falkensted på tlf. 33 12 11 02 eller sende en mail til careers@lysandershipping.com.

Du kan læse mere om LYSANDER SHIPPING på www.lysandershipping.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lysander Shipping A/S
Karen Olsdatters Stræde 12, st. sal. tv
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Henrik J. Falkensted
tlf.: 33 12 11 02
careers@lysandershipping.com



.

Our history

Since 1993, Lysander Shipping have excelled in the Project Forwarding market, by providing world class customer service alongside expert knowledge and experience, with integrity and market awareness as core values.
Lysander Shipping is a well-established and financially independent company with a truly global presence, having offices throughout Europe and valuable connections worldwide.

Our customers and partners alike, can always expect the highest level of commitment, service and pro-active attention to their specific requirements. We provide tailor made solutions, while striving to be one step ahead.
We are routinely exceptional in what we do.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®