FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til AP Pension


Dygtig økonomielev

Kunne du tænke dig at blive en del af et af landets største kommercielle pensionsselskaber? Og en uddannelse, som kan åbne døre til mange spændende karrieremuligheder? Så har du nu mulighed for at søge stillingen som økonomielev hos os.

Som økonomielev i AP Pension får du mulighed for at prøve kræfter med økonomi opgaver indenfor forsikring og pension. Du vil stifte bekendtskab med vores mange forskellige forretningsområder og få en bred forståelse af dit fagområde.

Vores nye økonomielev indgår på lige fod med alle øvrige ansatte, som en del af AP Pension, hvor vi har fokus på trivsel, og på at alle føler sig godt tilpas i en spændende hverdag.

Uddannelsen

Økonomielevuddannelsen er et toårigt forløb, og begynder i september 2023. Du veksler mellem lærerige perioder her i AP Pension og undervisningsmoduler på skolen. Du har således rig mulighed for i praksis at prøve kræfter med de ting, du lærer på skolen.

Gennem din elevtid vil du rotere mellem flere teams i vores økonomivendte funktioner, og du vil i et vist omfang få mulighed for at have indflydelse på din elevplan, så du prøver kræfter med de områder, som interesserer dig.

Du vil hurtigt få ansvar for at løse dine egne opgaver, og vi mener, at din elevtid bliver bedst, hvis du får mulighed for at deltage i så mange arbejdsopgaver som muligt. Du vil bl.a. få en bred kontakt til hele huset, hyppig sparring med dine kollegaer samt få lov til en håndfuld administrative opgaver.

Som elev får du:

  • En attraktiv finansiel uddannelse der giver dig gode jobmuligheder efterfølgende 
  • En bred uddannelse med høj faglighed og kvalitet En udviklende, varieret og spændende hverdag 
  • Ca. 640 kolleger på en god arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde og en uformel omgangstone
  • Et godt sammenhold med de øvrige elever med fælles frokoster og sociale arrangementer 
  • Mulighed for at opbygge et godt netværk blandt dygtige kolleger 
  • Mulighed for at prøve kræfter med udfordringer og opgaver i flere forskellige økonomivendte funktioner i et pensionsselskab 
  • Attraktive ansættelsesvilkår bestående af en elevløn på ca. 19.000 kr. pr. måned samt pensionsordning, sundhedsforsikring og tandforsikring.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har afsluttet eller afslutter til sommer som EUX-student, eller har gennemført 20 ugers grundforløb eller tilsvarende uddannelse med et godt resultat 
  • Du er ansvarsbevidst 
  • Du er kvalitetsbevidst og positiv 
  • Du udfordrer vanetænkning og ”vi plejer” 
  • Du er åben, udadvendt og samarbejdsvillig
  • Og sidst men ikke mindst brænder du for at give vores kunder og kollegaer den bedste service.

Din ansøgning

Skriv i din ansøgning, hvorfor du gerne vil være økonomielev i AP Pension, og hvorfor vi skal vælge netop dig. Fortæl også gerne, hvis du har erfaring med i eventuelle fritidsjobs. Du bedes desuden vedlægge seneste, relevante eksamenskarakterer.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere på vores hjemmeside her.

Hvis du har spørgsmål til, om denne stilling er noget for dig er du velkommen til at kontakte Senior Financial Controller Karina Westerling på telefon 39 16 50 96 eller på mail: kaw@appension.dk

Ansøgningsfristen er den 29. januar 2023, men vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ligger tæt på offentlig transport. Et stenkast fra Nordhavn St. Ansøgningsfrist: 29. januar 2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

AP Pension
Amerika Plads 38
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. januar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Senior Financial Controller Karina Westerling
tlf.: 2322 9215
kaw@appension.dk



.

Kickstart din karriere hos AP Pension

Om AP Pension AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. 

Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige kompetencer i spil, gør vores virksomhed endnu bedre. Hvis du deler vores værdier og vores begejstring for at sikre danskernes forsikringer og pension, så skal du blive en del af AP Pension.

Mere fra AP Pension 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®