FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev i HK's fagforening eller HK's a-kasse


Ambitiøse administrationselever søges til elevpladser i HK eller HK’s a-kasse

Leder du efter en elevplads, hvor du selv kan være med til at præge din uddannelse og udvikle dig selv fagligt og socialt, inden du skal ud på arbejdsmarkedet og stå på egne ben? Søger du en elevplads med mange forskelligartede administrative opgaver? Og ønsker du at være en del af et større elevnetværk, så du ikke er alene? Hvis ’ja’, så skal du endelig læse videre.

Som elev i HK og HK’s a-kasse (HKA) får du nemlig en uddannelse, hvor du er i centrum, og hvor vi sammen planlægger et individuelt forløb dig. Du bliver samtidig en del af en stor organisation med mange forskelligartede jobtyper, og hvor vi har flere elever, som du kommer til at netværke med. Gennem de to år du er hos os, vil du gennemgå en personlig og faglig udvikling, der gør dig klar til at indtage arbejdsmarkedet.

HK er Danmarks næststørste fagforening og har igennem mere end 120 år været med til at forbedre og sikre ordnede løn- og arbejdsforhold gennem aftaler og overenskomster for medlemmerne. Langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for ét eller flere af HK’s mange fagområder, fx administrative medarbejdere, lægesekretærer, butiksansatte, laboranter, grafikere, datamatikere, studerende og mange flere.

HKA er HK’s a-kasse, som arbejder for - udover at sikre vores medlemmer dagpenge til tiden - at få flest mulige af vores medlemmer i arbejde.

Opgaverne er mange og læringen er stor

Vi søger administrationselever i både HK og HKA, og da der er forskel på vores opgaver, kan du her læse lidt mere om forskellene, så du bedre kan vurdere, hvilket elevjob du vil søge.

Når du er elev i HK, kommer du til at lære:

  • At planlægge konferencer og kurser for vores medlemmer – nogle gange er du også med på selve konferencen
  • At have kontakt med kolleger, samarbejdspartnere og medlemmer på telefon, chat og mail
  • At koordinere og booke møder via kalender i Outlook for ledere og kolleger samt kort oplæring i husets reception
  • At udføre lettere administrativ sagsbehandling herunder sikre at data er korrekte samt foretage søgning i vores medlemssystem
  • Forskellige økonomiopgaver – bl.a. betaling af fakturaer. Du får også indsigt i lønkontorets arbejde.

Når du er elev i HKA, kommer du til at lære:

  • At sagsbehandle i forhold til forsikringer og medlemskab, herunder dagpenge og feriedagpenge
  • At have kontakt med medlemmer på telefon, chat og mail
  • Bredt kendskab til a-kasse-lovgivning
  • Kort oplæring i husets reception
  • Forskellige økonomiopgaver – bl.a. betaling af fakturaer. Du får også indsigt i lønkontorets arbejde.

Uanset hvor du bliver elev, garanterer vi, at du får en grundig oplæring, samt at du hurtigt får et helt nyt ordforråd og overblik over de opgaver, vi har.

Få succes i jobbet

For at få succes i jobbet som elev skal du være struktureret og omhyggelig, og det er en stor fordel for dig, hvis du også er udadvendt og netværksskabende.

Du er god til at se muligheder, tage initiativ og være nyskabende, og du er frisk på at lære en del it-systemer at kende, da vi har mange. Da hverdagen i vores organisation ofte ændrer sig, er det vigtigt, at du også er fleksibel.

Sidst men ikke mindst er du ansvarsbevidst og ambitiøs både i relation til dig selv men også i forhold til at være en god kollega og gøre en god indsats for alle HK’s medlemmer.

Du skal have gennemført én af nedenstående grunduddannelser for at kunne starte i et uddannelsesforløb som administrationselev:

  • EUX
  • EUS kontor (5 ugers forløb for elever med STX, HTX eller HF)
  • HHX
  • HG med adgang til kontoruddannelsen med specialet administration.

Hvis du er over 25 år, skal du indhente en opdateret realkompetencevurdering hos studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurderingen skal du vedlægge din ansøgning, når du søger stillingen.

Uddannelsen

Uddannelsen varer 2 år og er delt op i en praktisk del og en teoretisk del.

Den praktiske del foregår i vores forbundshus på Amager. Den teoretiske del består af undervisning på en handelsskole. Derudover kommer du til at deltage i HK’s interne medarbejderuddannelse.

Uddannelsesstart er 1. september 2023.

En super og sund arbejdsplads

Hos os får du gode løn- og ansættelsesforhold efter gældende intern overenskomst, som bl.a. indeholder pensionsordning, en gruppelivs- og heltidsulykkesforsikring, 5 ekstra feriefridage ud over ferielovens 5 ferieuger. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt inkl. frokost. Du har flekstid, hvilket betyder, at du efter aftale med din elevansvarlige selv kan vælge din mødetid, inden for de rammer overenskomsten har.

Vi har massageordning, fitnessrum og aktivitetshal, hvor der både kan løftes vægte og trænes på maskiner, spilles badminton og hockey mv.

Vi har en kantine, der serverer lækker sund og økologisk mad, og så kan du også være med i én eller flere af vores sociale klubber: Sportsklub, ølklub, sangkor, vinklub, havfiskeklub, strikkeklub, kunstforening eller deltage i vores brætspilseftermiddage.

Ansættelsessted: HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Er du klar til at gribe chancen?

Hvis du vil vide mere, inden du søger, så ring til:

  • Administrationselev i HK’s fagforening Nuka Rudkjøbing på tlf. 3330 4404
  • Administrationselev i HK’s a-kasse Julia Fabianski på tlf. 3364 3969
  • HR-konsulent Hanne Anthony på tlf. 3330 4143

HER kan du ’møde’ vores tidligere elever og HER kan du læse om at være elev i HK.

Er du klar til at gribe chancen, så søg endelig én eller begge vores spændende elevstillinger via HK’s hjemmeside på www.hk.dk/jobs

Vedhæft din ansøgning, hvor du bl.a. fortæller os, hvorfor du gerne vil være elev hos netop os, dit CV, eksamensbeviser og evt. realkompetencevurdering.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 26. januar 2023 kl. 10.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 2., 6. og 10. februar 2023.

HK opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HK
Weidekampsgade 8
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. januar 2023 kl. 10.00
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HK’s fagforening, Nuka Rudkjøbing
tlf.: 3330 4404
HK’s a-kasse, Julia Fabianski
tlf.: 3364 3969
HR-konsulent, Hanne Anthony
tlf.: 3330 4143


.

Om HK Forbundet

Med 215.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer  

Læs mere om HK her

Mere fra HK 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®