Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Sted

Lyngby-Taarbæk Kommune
Toftbæksvej 12
2800 Kgs. Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 29. januar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig, Kristine Mollerup
tlf.: 45 97 32 18
Personalejuridisk chef, Tina Eggert Thomsen
tlf.: 91 16 67 43Find vej

.

Vil du være kontorelev i en stor, politisk organisation med høj faglighed, tværgående samarbejde og egen elevklub?

Brænder du for en elevplads, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor du i tæt samarbejde med kolleger får lov at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, så er det muligvis dig, vi søger.

Lyngby-Taarbæk Kommune søger pr. 1. september 2023 nye engagerede og initiativrige kontorelever, som har lyst til at gøre en forskel. Sammen skaber vi værdi for borgere og erhvervsliv, både i den direkte kontakt med borgere og erhvervsliv, og når vi sikrer stabil drift og udvikling af de bagvedliggende funktioner i kommunen.

Vi leder efter dig, der synes, at det er spændende at uddanne dig til et job som kontoruddannet inden for offentlig administration, og som trives med at tage ansvar for alsidige og udfordrende opgaver i din elevtid. Du er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt -, er serviceminded og opsøgende i forhold til nye opgaver.

Vi kan tilbyde

Som kontorelev hos os får du en spændende, attraktiv og alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration. Du lander i en kommune, hvor vi går i dialog på tværs af afdelinger og ledelseslag for at finde de bedste løsninger.

I din elevtid kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger. Det giver dig indsigt i forskellige arbejdsopgaver, arbejdskulturer og samarbejdsformer. Du vil opleve, at vi er en organisation med et bredt samarbejde og med samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Du får lov til at prøve kræfter med opgaver inden for fx borgerbetjening, generel administration, økonomi eller personale. Er der områder, du finder særligt interessant, vil vi forsøge at imødekomme dette.

Som kontorelev hos os får du tildelt dine egne ansvarsområder. Afhængigt af det enkelte område er der mulighed for at have den tætte dialog med borgere eller erhvervsliv, eller for at arbejde med mere driftsprægede opgaver. Du vil få en tæt sparring med dine dygtige kolleger i afdelingerne, som altid står klar med en hjælpende hånd. Derudover får du en elevvejleder, som er en kontoruddannet kollega, der guider dig gennem uddannelsestiden, ligesom du bliver en del af elevklubben for elever i Lyngby-Taarbæk Kommune. Her får du et netværk med de andre kontorelever, hvor I har mulighed for at snakke sammen om jeres hverdag og opgaver.

Du får en personlig uddannelsesplan, som sikrer, at der er fokus på dine lærings- og praktikmål gennem hele uddannelsen. Vi tager din uddannelse seriøst og forventer, at du gør det samme.

Uddannelsesperioden varer op til 2 år og indeholder typisk 13-15 ugers undervisning, fordelt på 3 skoleophold på Lyngby Handelsskole U/NORD.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som kontorelev i kommunen har du en 37 timers arbejdsuge med flekstid. Placeringen af arbejdstiden kan variere fra afdeling til afdeling.

Kontorelever ved Lyngby-Taarbæk Kommune aflønnes efter gældende overenskomst mellem HK og KL.

Krav til dig

Hvis du er fyldt 25 år, skal du have foretaget en realkompetencevurdering (RKV) af Lyngby Handelsskole U/NORD. Send RKV’en sammen med din ansøgning.

Hvis du er under 25 år, skal du have gennemført og bestået en af følgende uddannelser: EUX, HHX, STX, HTX eller HF. Hvis du har bestået STX, HTX eller HF, skal du dog også have suppleret med 5 ugers grundforløb på Handelsskolen.

Kontakt

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Kristine Mollerup på telefon 45 97 32 18, eller personalejuridisk chef Tina Eggert Thomsen på telefon 91 16 67 43.

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 29. januar 2023.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.

Skriv gerne i din ansøgning, hvilke arbejdsområder, du synes er mest spændende.

Du kan søge en plads som kontorelev i Lyngby-Taarbæk Kommune elektronisk via "ansøg nu" knappen.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format. Husk at vedlægge eksamensbeviser.

Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Om Lyngby-Taarbæk Kommune

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®