FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vil du med på vores rejse i en spændende international virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling?

Vi tilbyder et skræddersyet uddannelsesforløb på 2 år, krydret med teori og praksis i et team hvor højt humør, fællesskab og uformel omgangstone vægtes højt.

Bureau Veritas Danmark

Hos Bureau Veritas drives vi af at gøre en forskel for den verden, vi lever i, og vi er altid på udkig efter nye kolleger, der drømmer om at gøre det samme. Du bliver kollega til 200 medarbejdere fordelt rundt om i landet. Din hverdag vil være på vores hovedkontor i Fredericia. Samtidig bliver du en del af vores internationale netværk af 77.000 kollegaer i 140 lande, som også gerne bidrager med faglig sparring til, hvordan vi bedst hjælper vores kunder.

Salgsafdelingen

Kickstart din karriere som handelselev i Bureau Veritas. Som Handelselev hos Bureau Veritas bliver du en del af vores salgsafdeling, hvor humøret altid er højt og omgangstonen er uformel. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af handelsrelaterede opgaver med fokus på salg af Bureau Veritas’ ydelser. Jobbet indebærer, at du skal kommunikere med mange forskellige typer af kunder, samarbejdspartner og kollegaer.

Vi tilbyder

  • En udadvendt rolle med masser af kundekontakt via telefon og e-mail
  • En spændende elevplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig
  • Et job, hvor vi tager dig i hånden, indtil du er klar til at løse selvstændige opgaver
  • En hverdag fuld af mening, og hvor du er med til at gøre en forskel
  • Et tæt fællesskab med imødekommende kolleger

Dine kerneopgaver

Du bliver en ligeværdig del af salgsteamet og kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver i løbet af din toårige uddannelse. Med en hverdag som handelselev i Bureau Veritas får man lov til at prøve kræfter med mange spændende opgaver. Elevuddannelse er et godt springbræt til en karriere indenfor salg eller døråbner til andre fagområder.

Dine arbejdsopgvaer omfatter blandt andet:

  • Support til salgsteamet
  • Salg/ kundeafdækning via telefon
  • Udarbejdelse af tilbudsgrundlag/kalkulation
  • Udarbejdelse og tastning af tilbud
  • Opfølgning på afgivne tilbud
  • Deltagelse i ringekampagner
  • Opdatering af intern systemer

Du kommer med ét af følgende forløb

EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen.

STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel.

EUD og HG elever med adgang til handelsspecialet kan også søge elevpladsen.

Dine personlige kompetencer

  • Du er stabil og tager ansvar
  • Du har modet til at lære nyt og udvikle dig
  • Du har et smittende humør og en positiv energi
  • Du er god til at håndtere flere opgaver på én gang
  • Du er god til engelsk og flydende til dansk

Interesseret?

Er du interesseret og gerne vil vide mere om at være elev hos Bureau Veritas kan du trykke her. Er du klar til at gribe udfordringen, så tryk på ’ansøg’ og upload dit CV og din ansøgning. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Har du relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Skøtt-Carlsen på telefon +45 30749519.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Anja Skøtt-Carlsen
(+45) 30 74 95 19



Find vej

.

HVORFOR ARBEJDE HOS BUREAU VERITAS?

At få en karriere hos BV er ikke bare et job, det er en mulighed for at være med til at skabe en fremtid, hvor der er fokus på sikkerhed og en grønnere retning i samfundet. I Danmark er vi knap 200 medarbejdere, hvor vi til dagligt arbejder på tværs af teams for at skabe et fælles fundament – ​​nemlig at guide vores kunder i den rigtige retning.

Hos Bureau Veritas tror vi på, at det gode arbejdsliv indebærer forståelse, personlig udvikling og ikke mindst professionel fremgang. Vi ser gerne, at du inddrager os i dine ambitioner, så vi sammen kan vækste.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®