Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Salg- og eftermarkedselev til Lindebjerg


Du har nu chancen for at komme med på rejsen i vores unge og dynamiske service team. Virksomheden er midt i en rivende udvikling og du vil gennem uddannelsen oparbejde et solidt kendskab til vores servicefunktionen og få mulighed for masser af selvstændigt ansvar.

Som eftermarkedselev hos Lindebjerg vil du komme til at indgå i et stærkt team af 4 dygtige kollegaer, som i fællesskab vil stå for din oplæring. Gennem uddannelsen vil du oparbejde et solidt kendskab til eftermarkedsfunktionen og med tiden få gradvist selvstændigt ansvar for egne opgaver.

Dine arbejdsopgaver

  • Servicering af kunder til værkstedet
  • Højnelse af kundetilfredsheden
  • Opfølgning på tilbud til kunder både salg og service
  • Ekspedition og planlægning af kundeopgaver, både fysisk og via telefon
  • Support til kørende teknikere og øvrige kolleger i hele Danmark
  • Ad hoc opgaver inden for eftermarkedsfunktionen

Uddannelsen strækker sig over 2 år, og du vil gennem uddannelsen løbende skulle på skoleophold. Resten af tiden arbejder du på vores hovedkontor i Middelfart, hvor du får rig mulighed for både personlige og faglige udfordringer.

Om dig

Du er ivrig for at lære nye ting og samtidig klar til at tage udfordringerne op, som de kommer. Du er pligtopfyldende, imødekommende og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du er generelt udadvendt og smilende, samt interesserer dig for at sætte kunden i centrum og levere service og rådgivning på højeste niveau.

En elevplads hos Lindebjerg indebærer

  • Job i en spændende og dynamisk virksomhed i vækst
  • En hverdag med mange interessante og udfordrende opgaver
  • Mulighed for fleksible arbejdstider og masser af ansvar for den rette
  • En virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone og hvor der ikke er langt fra ide til handling

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer interesserede til at søge snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV med billede og relevante eksamenspapirer via "ansøg nu" knappen. Skriv "Eftermarkedselev" i emnefeltet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Om Lindebjerg

DEN GODE SERVICE ER DET VIGTIGSTE FOR OS
Det er vores fornemste opgave at have tilfredse kunder. Dette opnår vi ved at sætte vores kunder i centrum ved altid at være service minded, have top engagerede og kompetente medarbejdere, sælge kvalitetsprodukter, samt altid at være omstillingsparate, så vi kan tilpasse os vores kunders behov.

Lindebjerg er blandt landets absolut førende leverandører af el-køretøjer indenfor vores branche. Vi har solgt mere end 15000 køretøjer, som i dag kører på de danske landeveje.

Virksomheden er landsdækkende. Vores hovedkontor er placeret i Middelfart og lokationen råder over hele 2600 kvadratmeter fordelt på showroom, lager, værksted og administration. Udover vores hovedkontor, har vi showrooms fordelt i hele Danmark, derved kan vi altid er tæt på vores kunder. Nyeste showroom har vi netop åbnet på Sorø, herudover har vi lokationer i Aalborg, Aarhus, Odense, København og Sorø.

Hos Lindebjerg sætter vi en ære i at omsætte ideer til handling og sidder derfor også med helt fremme i bussen når det handler om at forretningsudvikle, inden for branchen. 
I dagligdagen tilbyder vi stor frihed under ansvar og vægter det sunde arbejdsmiljø og godt kollegaskab, i et uformelt miljø, højt. 

Kom tættere på os!


() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®