FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Salg- og eftermarkedselev til Lindebjerg


Du har nu chancen for at komme med på rejsen i vores unge og dynamiske service team. Virksomheden er midt i en rivende udvikling og du vil gennem uddannelsen oparbejde et solidt kendskab til vores servicefunktionen og få mulighed for masser af selvstændigt ansvar.

Som eftermarkedselev hos Lindebjerg vil du komme til at indgå i et stærkt team af 4 dygtige kollegaer, som i fællesskab vil stå for din oplæring. Gennem uddannelsen vil du oparbejde et solidt kendskab til eftermarkedsfunktionen og med tiden få gradvist selvstændigt ansvar for egne opgaver.

Dine arbejdsopgaver

  • Servicering af kunder til værkstedet
  • Højnelse af kundetilfredsheden
  • Opfølgning på tilbud til kunder både salg og service
  • Ekspedition og planlægning af kundeopgaver, både fysisk og via telefon
  • Support til kørende teknikere og øvrige kolleger i hele Danmark
  • Ad hoc opgaver inden for eftermarkedsfunktionen

Uddannelsen strækker sig over 2 år, og du vil gennem uddannelsen løbende skulle på skoleophold. Resten af tiden arbejder du på vores hovedkontor i Middelfart, hvor du får rig mulighed for både personlige og faglige udfordringer.

Om dig

Du er ivrig for at lære nye ting og samtidig klar til at tage udfordringerne op, som de kommer. Du er pligtopfyldende, imødekommende og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du er generelt udadvendt og smilende, samt interesserer dig for at sætte kunden i centrum og levere service og rådgivning på højeste niveau.

En elevplads hos Lindebjerg indebærer

  • Job i en spændende og dynamisk virksomhed i vækst
  • En hverdag med mange interessante og udfordrende opgaver
  • Mulighed for fleksible arbejdstider og masser af ansvar for den rette
  • En virksomhed, hvor der er en uformel omgangstone og hvor der ikke er langt fra ide til handling

Tiltrædelse

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Der afholdes løbende samtaler, så vi opfordrer interesserede til at søge snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV med billede og relevante eksamenspapirer via "ansøg nu" knappen. Skriv "Eftermarkedselev" i emnefeltet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Om Lindebjerg

DEN GODE SERVICE ER DET VIGTIGSTE FOR OS
Det er vores fornemste opgave at have tilfredse kunder. Dette opnår vi ved at sætte vores kunder i centrum ved altid at være service minded, have top engagerede og kompetente medarbejdere, sælge kvalitetsprodukter, samt altid at være omstillingsparate, så vi kan tilpasse os vores kunders behov.

Lindebjerg er blandt landets absolut førende leverandører af el-køretøjer indenfor vores branche. Vi har solgt mere end 15000 køretøjer, som i dag kører på de danske landeveje.

Virksomheden er landsdækkende. Vores hovedkontor er placeret i Middelfart og lokationen råder over hele 2600 kvadratmeter fordelt på showroom, lager, værksted og administration. Udover vores hovedkontor, har vi showrooms fordelt i hele Danmark, derved kan vi altid er tæt på vores kunder. Nyeste showroom har vi netop åbnet på Sorø, herudover har vi lokationer i Aalborg, Aarhus, Odense, København og Sorø.

Hos Lindebjerg sætter vi en ære i at omsætte ideer til handling og sidder derfor også med helt fremme i bussen når det handler om at forretningsudvikle, inden for branchen. 
I dagligdagen tilbyder vi stor frihed under ansvar og vægter det sunde arbejdsmiljø og godt kollegaskab, i et uformelt miljø, højt. 

Kom tættere på os!


() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®