Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Finanselev i Topdanmark Ballerup


Finanselever med lyst til udvikling

En uddannelse, der åbner døren til en verden af muligheder!

Har du ambitioner for din karriere og dit arbejdsliv? Er du samtidig motiveret for også at lære nyt på jobbet frem for kun på skolebænken? Så har du en fantastisk mulighed i Topdanmark, også efter din elevtid!

Mange af vores ledere og topspecialister er begyndt som elever og har så bygget på hen ad vejen, fx med ekstra uddannelse på Forsikringsakademiet. De er her selvfølgelig også, fordi Topdanmark bare er en virkelig god arbejdsplads.

Gennemtænkt to-årigt forløb med stor afveksling, masser af læring og egen mentor

Når du begynder som elev i Topdanmark, har vi en fælles opgave, nemlig at få lært dig så meget som overhovedet muligt på de to år, elevtiden varer. Vi har sammensat et gennemtænkt forløb, der hele tiden bygger oven på din viden og dine opgaver. Du får også din egen mentor, som du kan sparre med.

Uddannelsen veksler mellem arbejde i Topdanmark og skoleundervisning. Du vil indgå i en turnusordning, og være tilknyttet flere afdelinger i løbet af din elevtid. Når de to år er gået, er du helt klar til at fortsætte i en af vores mange afdelinger – og fortsætte din udvikling, så du kan få opfyldt dine ambitioner.

Afdelinger der tager elever:

  • Salg - fra udarbejdelse af tilbud til opfølgning og dialog med kunderne
  • Skade – bl.a. håndtere skader og udbetale erstatning til kunderne
  • Landbrug & Erhverv – salg, rådgivning og administration
  • Kundeservice – Service og salg til kunder via mail, telefon og chat

Vi søger elever til vores kontorer i Ballerup, Aarhus og Herning, så vi er tæt på dig.

Ambitiøs og vilje til at yde en indsats for at blive dygtigere

For at få succes i jobbet, skal du trives i en udadvendt rolle og motiveres af direkte kundekontakt – vi taler og skriver med vores kunder hver dag. Vi har også fart på og du har ofte gang i flere ting samtidig.

Du skal også være modig, og turde udfordre dig selv, have lyst til at lære nyt og blive dygtigere. Der sker nemlig altid noget nyt. Det kan være et nyt produkt, en ny proces, et nyt system, en ny kollega, en ny… Vi elsker også at skabe resultater sammen, uden at det går over det gode humør og muligheden for at have det sjovt sammen

For at blive en del af Topdanmark Forsikring skal du have gennemført og bestået, med et flot resultat, en af følgende uddannelser: HHX, HTX, HF, STX eller EUX.

Derudover er det en fordel hvis du har erhvervserfaring, gerne med kundekontakt f.eks. som lærervikar, eller fra kundeservice/ callcenter, salg, eller måske fra et længere udlandsophold eller hvid du har dyrket sport på højt niveau.

Nogle af de ting, du kan se frem til

Ud over din løn, som er god, så har du også en hel masse andre tilbud som medarbejder i Topdanmark. Det er bl.a. sund frokost, gratis frugt, 13 sportsklubber med alt lige fra fodbold og floorball til fiskeri, dykning og golf. I vores Social Club står den bl.a. på vinsmagninger, biograf og teaterture. Og så er der selvfølgelig festerne. Og de er gode.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du læse mere her

Ansøgning og proces

Send din ansøgning senest den 19. februar 2023, indeholdende ansøgning, CV, samt adgangsgivende eksamensbevis eller terminskarakter, hvis du endnu ikke har færdiggjort din uddannelse. Du er også velkommen til at medsende en kort MERE DIG video, hvor du viser os hvem du er.

Processen starter med en rekrutteringsdag, hvor udvalgte kandidater inviteres til at høre mere om jobbet. Her vil du møde nuværende elever, og ledere fra forretningsområderne, som vil præsentere deres afdeling, og svare på spørgsmål. Efterfølgende inviteres kandidater til en personlig 2. samtale.

Rekrutteringsdage:

Ballerup: Onsdag d. 1. februar 2023 og mandag d. 28. februar 2023.
Aarhus/ Viby J: Mandag d. 6. februar 2023.

Bemærk, at straffeattest skal forevises såfremt du bliver inviteret til rekrutteringsdag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Susanne Ohlsén på telefon 3036 8348. Du kan også sende os en mail på uddannelse@topdanmark.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Topdanmark, Ballerup
Borupvang 4
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Talent Acquisition Partner, Susanne Baun Ohlsén
tlf.: 30 36 83 48
uddannelse@topdanmark.dk


.

En fremtid, der er mere dig!

I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Bliv finanselev i et hus fuld af muligheder

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre som i går? Og har du færdiggjort en gymnasieuddannelse eller EUX med speciale i finans? Så kan du få en af Danmarks mest udfordrende og sjoveste elevuddannelser, hvor der er plads til mere dig.

Mere fra Topdanmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®