FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som kontorelev i Skatteankestyrelsen


Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse, en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og om at arbejde med noget, der skaber værdi for samfundet? Så bliv elev hos os. 

Vi søger elever til København og Odense. 

Vi har landets bedste elevpladser – derfor skal du vælge os  

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på høj trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.    

Derudover tilbyder vi en elevplads med; 

  • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer 
  • mange kontaktflader i vores styrelse 
  • gode kolleger i et uformelt miljø. 

Arbejdsopgaver   

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder. 

Som elev i Skatteankestyrelsen bliver du en del af et større fællesskab, der behandler klagesager med stor samfundsmæssig betydning og med konsekvenser for både virksomhed og borger. 

Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i forskellige jobfunktioner og få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kontorfaget. Du vil blive en del af Sagsadministrationen, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. kan være: 

  • administrativ understøttelse af klagesagsbehandling herunder klargøre sager, understøtte sagsbehandlerne, sende afgørelser og afslutte sager 

Du vil også få opgaver indenfor HR og økonomi herunder bl.a. generel introduktion til forskellige HR-opgaver, fakturahåndtering og kommunikation på hjemmeside og intranet. 

Du vil som kontorelev i Skatteankestyrelsen opleve, at vi går op i kvalitet, uanset hvor vi er ansat i styrelsen, og du vil opleve, at effektiv arbejdstilrettelæggelse og god behandling af klagere og kolleger er vigtig for os. 

Hvem kan søge?  

Du kan søge én af vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2023.  

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.     

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning 

Virtuelle infomøder 

Du kan få mere information om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern og høre nuværende elevers oplevelse af elevuddannelsen, arbejdsopgaver, det sociale miljø samt fremtidsmuligheder. 

Vi afholder virtuelle infomøder på nedenstående datoer: 

  • Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 – 17.00 
  • Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 – 14.00 

Tilmelding sker via infomøder om elevuddannelsen i Skatteministeriets koncern. 

Kontakt og ansættelsesvilkår   

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via knappen ”Ansøg nu” senest søndag den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8-10.    

Du kan læse mere om Skatteankestyrelsen på vores hjemmeside, og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte HR-Partner Vibeke Bak Christensen på telefon 3376 0237 eller mail vbc@sanst.dk

Der kan indgå en mindre personligheds- og logikanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.    

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse er pr. 1. september 2023. Arbejdsstedet vil være på en af nedenstående adresser – du vælger adresse i forbindelse med ansøgningen: 

  • Ved Vesterport 6, 1612 København V 
  • Thomas B. Thriges Gade 44-48, 5000 Odense.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skatteankestyrelsen 
Ved Vesterport 6 
1612 København V 

Thomas B. Thriges Gade 44-48 
5000 Odense

Kontakt 

HR-Partner Vibeke Bak Christensen 
Mail: vbc@sanst.dk
33 76 02 37

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Virtuelle infomøder

Torsdag den 12. januar 2023 kl. 16.00 - 17.00 
Onsdag den 25. januar 2023 kl. 13.00 - 14.00


Skatteministeriets koncern som arbejdsplads


.

Elev i Skatteankestyrelsen


Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende? Så er en elevstilling i Skatteankestyrelsen noget for dig.

Dine fremtidige kollegaer står klar til at sørge for, at du får en grundig og spændende elevuddannelse.

Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®