Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Kontorelev hos Radiometer Medical

Radiometer Medical ApS søger en kontorelev inden for specialet HR Business Partnering - ansættelse pr. 1. februar 2023 eller efter aftale

Har du lyst til at være en aktiv medspiller i vores HR Business Partner (HR BP) team og kan du både tænke selvstændigt og yde service i særklasse? Så har vi en spændende elevstilling til dig. I løbet af de to år uddannelsen varer, vil du være tilknyttet HRBP-teamet på Radiometers hovedkontor i Brønshøj. Vi kan love dig en spændende og afvekslende arbejdsdag sammen med dygtige kolleger både i et internationalt og dansk miljø.

Vi er en medicoteknisk virksomhed, som udvikler produkter og løsninger, der giver sundhedspersonalet de afgørende informationer, de har brug for til at diagnosticere i akutplejen og vores mål er at forbedre behandlingen af patienterne.

Teamet og opgaverne

Du vil indgå i HRBP HQ-teamet, som supporterer lederne i hovedkontoret i Danmark på tværs af en række forskellige forretningsområder. Støtten til organisationens ledere består bl.a. i ledersparring og -udvikling, team-workshops, forberedelse og gennemførelse af årshjulprocesserne, tilvejebringelse af data og statistik mv. Teamets værdier er transparens, ansvarlighed, hjælpsomhed, respekt og humor og vi sætter stor pris på samarbejde, og har samtidig fokus på udvikling og et stærkt socialt sammenhold.

Opgaverne omfatter bl.a.:

 • Administrativ støtte til lederne ifm. rekrutteringer 
 • Bestilling af kontrakter (via vores Shared Service Center i Polen) 
 • Støtte HRBP ifm. medarbejderforfremmelser 
 • Håndtering af HR-processer (Workday - vores medarbejdersystem) 
 • Kursusadministration ift. lederudviklingskurser, herunder koordinere og planlægge kurser med interne undervisere og eksterne leverandører 
 • Opdatering og udvikling af teamets SharePoint sites 
 • Generel støtte til HRBP og ad hoc HR-opgaver efter behov

Fælles for alle opgaverne er, at du kommer til at tale med rigtig mange forskellige mennesker i en international og ambitiøs virksomhed. Derfor vil du trives bedst i jobbet, hvis du nyder og er tryg ved at tale med alle slags mennesker på både dansk og engelsk. Det er vigtigt for os at give dig ansvar og lov til at vokse med dine opgaver og udvikle dine kompetencer.

Den teoretiske del af uddannelsen tager du på NEXTs spændende elevprogram (www.nextkbh.dk) bestående af workshops, camps, onlinetræning m.v. i et fleksibelt setup. Uddannelsen afsluttes af en fagprøve, hvor du tager udgangspunkt i en konkret problemstilling i Radiometer.

Kvalifikationer

 • Det er et krav, at du har bestået EUX Business eller HHX, HTX, STX eller HF suppleret med EUS-grundforløb. Dansk og engelsk skal være på min. C-niveau 
 • Opgaverne hos os kræver, at du er flydende i dansk både på skrift og i tale, og desuden er god til engelsk i både skrift og tale 
 • Du er moden, struktureret og fleksibel 
 • Du viser initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver 
 • Du er serviceminded, udadvendt og har et godt humør 
 • Du har gå-på-mod og er hverken bange for at tage fat eller prøve nye ting 
 • Du har sans for detaljen, og du har nemt ved at lære nye systemer 
 • Du har erfaring med Microsoft Office pakken; Excel, Word, Outlook og PowerPoint. Kendskab til SharePoint vil være en fordel ​

Vi tilbyder dig

En god uddannelse, hvor du hele tiden får mulighed for at udvikle dig og får udfordringer, der svarer til dit niveau.

Godt arbejdsmiljø. Vi har en uformel tone i teamet og sætter pris på et godt grin. Du bliver en del af et top dedikeret, motiveret og fagligt stærkt team, som altid er der for hinanden.

Du vil have masser af muligheder for at påvirke jobbet, da initiativ og selvstændighed er højt værdsatte kompetencer. Du får elevløn efter Industriens Funktionæroverenskomst. Dertil kommer pension og en række personalegoder, bl.a. idrætsforening med mange forskellige aktiviteter.

Har du spørgsmål vedr. jobbet, så ring til Director, Global HR Business Partnering, Kristian Teglbjaerg, tlf. 2844 3337. Kig også på vores hjemmeside: www.radiometer.com/careers, hvor du kan læse om Radiometer som arbejdsplads.

Ansøgningsfrist den 31. januar 2023.

Send din ansøgning inklusiv dit CV og en kopi af dit eksamensbevis fra din adgangsgivende eksamen.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og indkalder løbende til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Sted

Radiometer Medical ApS
Priorparken 355
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023
Tiltrædelse: 1. februar eller efter aftale

Kontakt

Director, Global HR Business Partnering, Kristian Teglbjaerg
(+45) 2844 3337


Find vej

.

Join us!

When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 80,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization. 

At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes. 

If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®