FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

SPEDITØRELEVER - KØGE

Er du ambitiøs omkring din fremtid og ønsker en speditøruddannelse, hvor du deltager i alle typer speditionsopgaver helt fra start? Så tag et kig her, og se, om du skal starte som speditørelev i BHS Logistics den 1. september 2023.

Vi kører dig i stilling til selvstændige opgaver

Vi elsker det vi laver

Som speditørelev får du en grundig oplæring, men du kommer også til at sidde med speditionsopgaver fra dag 1 – i starten sammen med en dygtig kollega, så vi sikrer den rigtige oplæring i dit tempo. Vi sørger for, at du lærer reglerne og alt det praktiske, så du kan planlægge den bedste transportløsning for vores kunder. Vi skræddersyr netop dit elevforløb til dig, for at du får mest muligt ud af din tid hos os og i skolen. Sammen med din kommende leder vil du forme og planlægge dit elevforløb, så du udvikler dig til den bedste speditør, du kan blive.

Efter oplæringen begynder du at varetage dine egne forsendelser, der inkluderer:

  • Besvarelse af kundeforespørgsler via e-mail og telefon.
  • Oprettelse af dine transporter i vores systemer og opfølgning af hele transportforløbet fra A til Z.
  • Ansvar for egne transporter og løbende kontakt med de rette vognmænd og vore kunder.
  • Et skræddersyet elevforløb, som passer til netop dig og dit tempo.

Du får kompetente og hjælpsomme kolleger

Vi søger elever, der har mod på at få masser af ansvar fra start og arbejdsdage, der aldrig er ens. Dit elevforløb vil blive skræddersyet til dig, og vi sørger for masser af læring og motivation, for at du bliver udfordret og føler, at du vokser hver dag. Vi har tre afdelinger på kontoret i Køge; National, Norden og Kontinent, og vi arbejder sammen hver dag for at få de bedste løsninger for vores kunder.

Er du klar til første step på speditørrejsen?

  • Du har en HF, HHX, STX, HTX eller EUX.
  • Du trives i en travl hverdag, hvor vi ofte skal træffe hurtige beslutninger.
  • Du har godt købmandskab og stærke kundskaber indenfor IT og digitale arbejdsgange
  • Du taler og forstår dansk og har stærke engelskkundskaber, da du træder ind i en international branche

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde i et internationalt logistikmiljø, hvor vi hver dag gør en særlig indsats for at løse hver logistikudfordring for vores mange gode kunder. Vi ser gerne, at du starter omkring 1. september 2023, men vi er fleksible for de rigtige kandidater.

Hvorfor vælge BHS Logistics?

BHS Logistics A/S er en familieejet transportvirksomhed, som tilbyder en bred vifte af transportløsninger i Danmark, Norden og Europa. Vi er omkring 320 medarbejdere fordelt på vores fire afdelinger i hhv. Hasselager, Odense, Køge og Rønne på Bornholm.

Dertil er vi en virksomhed i vækst, med korte kommandoveje og gode kolleger, som hver dag brænder for at finde de bedste løsninger til vores kunder. Vi arbejder hårdt på at udvikle os hver dag, uanset om det er i den direkte kontakt til kunderne, vores transportløsninger eller bag kulisserne i form af IT, personalepleje og lignende.

Vores afdeling i Køge er en vidt omfavnende afdeling, hvor vi både leverer rendyrkede speditionsopgaver, samt har terminal for gods med egne og eksterne biler. Herfra udfører vi vejtransport både sydpå og østpå, og vi leder vi også landets førende pharma transportafdeling. Som elev skal du primært beskæftige dig med spedition - men du har altså en unik mulighed for at lære transportverdens mange sider at kende. På én og samme dag vil du være i kontakt med forskellige kolleger, kunder og samarbejdspartnere – på tværs af landegrænser i hele Europa.

Vil du med på vognen?

Så send dit eksamensbevis, dit CV og din ansøgning via nedenstående link, og fortæl os hvorfor du brænder for at blive en del af BHS Logistics! Vi kigger løbende ansøgningerne igennem og kalder til samtaler, så jo hurtigere du ansøger, jo hurtigere får du svar!

Tag et kig på denne korte film - og bliv klogere på speditøruddannelsen: SE FILMEN

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Martin Møller Tlf.: 36347812

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BHS Logistics
Egedesvej 40
4623 Lille Skensved

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Martin Møller
36 34 78 12Find vej

.

Vil du være med...?

BHS Logistics er en af Danmarks førende transportvirksomheder med kerneprodukter som, logistik, spedition og godstransport i ind og udland.

BHS Logistics ambition er være kvalitetsbevidst og fremtidsorienteret. Det involverer bl.a. et højt serviceniveau, individuelle løsninger både på produkt- og administrationssiden og en stadig udvikling af vores kompetencer. .

Uden dygtige og engagerede medarbejdere kan vi ikke levere kvalitet. Uden dygtige og engagerede medarbejdere kan vi ikke sikre virksomhedens konstante udvikling. Derfor er medarbejderne vores vigtigste aktiv. Derfor er det vores vision, at BHS Logistics er en attraktiv arbejdsplads.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®