Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Vi søger finanselever med højt servicegen.
Begynd i Vestjylland Forsikring, Videbæk, august 2023

Hvorfor skal jeg vælge Finanselev uddannelsen? Det skal du hvis:

 • du brænder for at give en god kundeservice
 • du gerne vil tage en 2-årig uddannelse med både praksis og teori med løn
 • du gerne vil have erfaring med kundekontakt, rådgivning, juridiske forhold og salg

Hvorfor skal jeg vælge Vestjylland Forsikring? Det skal du hvis:

 • du gerne vil være en del af et forsikringsselskab, som 5 gange de seneste 7 år er kåret som selskabet med de mest tilfredse privatkunder.
 • du vil være en del af 90 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der arbejder i et uformelt miljø
 • du kan lide at have en hverdag med afvekslende opgaver med stor kundekontakt

Hvad skal jeg så lave?

Vi skal bruge 2 elever, både en til skade- og policeafdelingen. Vi hjælper med at finde ud af, hvilken afdeling der passer bedst til dig. I din elevperiode vil du få indsigt og læring fra begge afdelinger.

I skadeafdelingen ved ingen, om næste opkald handler om skader på hus, indbokøretøjer, eller…… Du skal hjælpe kunden ud fra retningslinjer, som vi lærer dig grundigt op i, så du er sikker og tryg i opgaven.

I policeafdelingen sælger og rådgiver du både nye og eksisterende kunder til at have de helt rigtige forsikringer til netop deres behov. Du skal have et naturligt talent for at sælge og se muligheder. Derudover besvarer du i løbet af dagen mange spørgsmål om, hvad forsikringerne dækker.

I begge afdelinger har vi fokus på at give kunden den bedste service via telefon, mail og chat.

Vi kan love dig, at du bliver klædt godt på med værdifulde kompetencer, alt imens du har en spændende og varieret hverdag. Elevforløbet varer 2 år, og du får løn i hele perioden.

Vores forventninger til dig:

 • Du kan bevare overblikket i en travl hverdag – med god støtte fra dine kollegaer
 • Du er omhyggelig og bevidst om at levere høj kvalitet i dit arbejde
 • Du ser muligheder og finder forsikringsbranchen spændende
 • Du er udadvendt og smilende – også i telefonen
 • Vi ser gerne, at du har eller bliver færdig til sommer med en gymnasial uddannelse, HHX eller lignende.

Har vi fanget din interesse? Så send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser til vores HR-konsulent Betina B. Mølholm via linket: www.hrresursen.dk/kontakt. Send gerne din ansøgning så hurtigt som mulig, dog senest 1. marts 2023. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte gruppeleder i skade Jesper H. Pedersen tlf. 9694 9334 eller gruppeleder i police Lise Thinggaard tlf. 9694 9677 eller HR- konsulent Betina B. Mølholm på 2121 0466.

Vestjylland Forsikring er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder, at det vigtigste for os er at møde kunderne i øjenhøjde. Vi har sikret vestjydernes værdier i mere end 175 år. I dag er vi et moderne forsikringsselskab, der har det tilfælles med tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det vil altid være kundernes behov, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring. Du kan læse mere om os på: www.vestjylland.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vestjylland Forsikring
Bredgade 17-21
6920 Videbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. marts 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Gruppeleder i skade, Jesper H. Pedersen
(+45) 96 94 93 34

Gruppeleder i police, Lise Thinggaard
(+45) 96 94 96 77

HR-konsulent, Betina B. Mølholm
(+45) 21 21 04 66Find vej

.

En arbejdsplads, der giver mening og stolthed

I Vestjylland Forsikring tror vi på, at glade medarbejdere giver glade kunder, og derfor er vi stolte af at være Great Place to Work-certificeret.

Ikke færre end 96 % af medarbejderne oplever, at vi udviser omsorg for hinanden. 95 % er stolte af at fortælle andre, hvor de arbejder, mens 92 % føler, at deres arbejder giver mening – det er ikke ”bare et arbejde”.

Vestjylland Forsikring har eksisteret i mere end 175 år. Vi har altså en lang tradition for at tage vare på vores kunders værdier - og på hinanden.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®