FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du en af Helsingør Kommunes fire nye superelever?

Vi søger fire nye kontorelever til 1. september 2023. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

De forskellige linjer:

Borgerrettet

Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning og du får mulighed for at følge sagerne til dørs, i de sager, hvor der efterfølgende skal ske, en sagsbehandling. Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og den udadvendte funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte. Da Borgerservice ligger sammen med Jobcenteret, vil det også være muligt at stifte bekendtskab med dette område.

Klassisk kontorelev

Som klassisk kontorelev vil du komme til at udfører mange forskellige arbejdsopgaver, så som, borgerkontakt, referat skrivning, brevskrivning, indberetning i diverse it-systemer, betale regninger og andre klassiske kontoropgaver. Du vil have mulighed for, at komme rundt i det center hvor du bliver placeret. Du vil få en bred viden om de mange forskellige arbejdsopgaver der er i en kommune. Som klassisk elev har du mulighed for at være placeret i to forskellige centre i løbet af din elevtid.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Vi forventer, at du er nysgerrig efter nye opgaver, og at du er frisk på at varetage rutineopgaver. Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da kommunen som arbejdsplads er i konstant udvikling, vil du blive udfordret med en masse varierede opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration og have en EUX. Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Løn og arbejdsforhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2023.

Sådan søger du

Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 22. og 23. februar 2023.

Du søger elevstillingerne via 'Ansøg nu' knappen.

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 15. februar 2023 kl. 23.59.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

For mere information se: helsingor.dk


Find vej

.

Mere om Helsingør Kommune

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt. 

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®