Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Er du en af Helsingør Kommunes fire nye superelever?

Vi søger fire nye kontorelever til 1. september 2023. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

De forskellige linjer:

Borgerrettet

Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning og du får mulighed for at følge sagerne til dørs, i de sager, hvor der efterfølgende skal ske, en sagsbehandling. Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og den udadvendte funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte. Da Borgerservice ligger sammen med Jobcenteret, vil det også være muligt at stifte bekendtskab med dette område.

Klassisk kontorelev

Som klassisk kontorelev vil du komme til at udfører mange forskellige arbejdsopgaver, så som, borgerkontakt, referat skrivning, brevskrivning, indberetning i diverse it-systemer, betale regninger og andre klassiske kontoropgaver. Du vil have mulighed for, at komme rundt i det center hvor du bliver placeret. Du vil få en bred viden om de mange forskellige arbejdsopgaver der er i en kommune. Som klassisk elev har du mulighed for at være placeret i to forskellige centre i løbet af din elevtid.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?

Vi forventer, at du er nysgerrig efter nye opgaver, og at du er frisk på at varetage rutineopgaver. Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da kommunen som arbejdsplads er i konstant udvikling, vil du blive udfordret med en masse varierede opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration og have en EUX. Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Løn og arbejdsforhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2023.

Sådan søger du

Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 22. og 23. februar 2023.

Du søger elevstillingerne via 'Ansøg nu' knappen.

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 15. februar 2023 kl. 23.59.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

For mere information se: helsingor.dk


Find vej

.

Mere om Helsingør Kommune

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt. 

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®