FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisor trainee (HA, FØ, FB, HHX, STX, anden relevant uddannelse)

Vil du være en del af et moderne revisions- og rådgivningsfirma? Hvor uddannelse, balance og udvikling er i fokus? Kunne du tænke dig en varieret og spændende hverdag med danske og internationale kunder og kollegaer?

Hvem er vi?

I Mazars i Danmark er vi en del af det globale mazars netværk, med over 44.000 medarbejdere på tværs af over 90 lande, som arbejder som ét integreret partnerskab med et fælles mål.

Som revisor trainee i Mazars i Danmark bliver du en del af et lokalt forankret team, med globale ressourcer, forbindelser og muligheder på tværs af hele verden.

Integritet, respekt, relationer, personlig udvikling og balance i hverdagen er nogle af hjørnestene i hvordan, vi driver vores forretning. Vi tror på, at vi får det bedste ud af hinanden med en sund arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed og vi i fællesskab får det bedste frem i hinanden.

Vi investerer i et personlig tilpasset internt og eksternt undervisningsforløb, samt ”on the job training”. Vores medarbejdere bliver klædt på til at revidere og rådgive i en omskiftelig og global verden. Hvor der ud over revisors kerneopgaver også er fokus på miljø, sustainability og meget mere, når vi møder vores kunder.

Hos os er medarbejderens udvikling og trivsel i fokus, og der er en verden af udviklingsmuligheder for dem, der tager initiativ, tænker selvstændigt, viser interesse, er hjælpsomme og viser engagement. Hos os er overarbejde hverken et mål eller normen, men det er gensidig fleksibilitet og at yde sit bedste.

Arbejdsopgaver

Som revisor trainee vil du opleve en stejl læringskurve, hvor du hurtigt vil få ansvar for en række opgaver i takt med, at du får opbygget dine kompetencer. Blandt dine arbejdsopgaver er eksempelvis:

 • End-to-end service og rådgivning af vores kunder
 • Revision - fra tidlig planlægning, udførelse og helt til underskrift af regnskaberne
 • Opstilling af regnskaber og skattehæfter
 • Rapportering
 • Compliance relaterede opgaver

Opgaverne løses henholdsvis ude hos vores kunder, og fra vores kontor på Midtermolen på Østerbro.

Der kan være mindre sæsonudsving i forhold til travlhed. Men hos Mazars i Danmark sætter vi en stor ære i, at vores medarbejdere har en god balance mellem arbejdsliv og privatlv. Det betyder at arbejdsopgaverne som udgangspunkt løses indenfor normal arbejdstid.

Opstart

Stillingen er med opstart 1. september 2023.

Som en del af din ansættelse, sammensætter vi et opstartsprogram tilpasset den baggrund du kommer med, så du får den bedst mulige start på dit nye job.

Hvem er du?

Vi søger revisor trainees, der er nysgerrige, har mod på nye udfordringer,trives i en hverdag med deadlines og hvor rådgivning af servicering af vores kunder er i fokus.

Vi forventer at du:

 • har afslutttet en gymnasiel uddannelse, og eventuelt anden relevant uddannelse så som finansøkonom, finansbachelor, HA Almen, eller lignende,
 • er komfortabel med brug af IT og er god til at lære nye systemer (kendskab til Microsoft 365-pakken er en fordel, men ikke et krav),
 • er stærk analytisk,
 • taler flydende dansk,
 • er pragmatisk og løsningsorienteret, og
 • er positiv, imødekommende og serviceminded.

I Mazars er der en verden af udviklingsmuligheder, og vi forventer at du tager initiativ, er hjælpsomhed, samt viser interesse og engagement i dine kollegaer, virksomheden og din egen udvikling og læring.

Spørgsmål

Har du lyst til at høre mere om stillingen, eller har du i øvrigt spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til:

Leon Fagerlind Senior manager Dir. tlf.: 3814 8133

Ansøgning

For at ansøge om jobbet, bedes du sende ansøgning, CV samt eventuelle referencer til (gerne samlet i et dokument) via "ansøg nu" knappen - anfør "Revisor trainee 2023" i emnefeltet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mazars 
Midtermolen 1, 2.tv.
2100 København Ø 

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Senior Manager, Leon Fagerlind
(+45) 38 14 81 33Find vej

.

An integrated, international partnership – located in the middle of the historic center of Copenhagen

Mazars has been represented in Denmark since 1994. As of 2007, the international partnership has consisted of the two state-authorized public accountants Pia Lillebaek and Kurt Christensen.

We offer integrated and customized solutions for many businesses in both the private and the public sector. We have high standards for our technical and professional competences. Furthermore, we are working with a great personal commitment to high ethical standards. We always focus on the values ​​which are fundamental to your activities.

Our vision is to be recognised in the marketplace as a truly international firm, focused on our people and our clients, and as a firm that stands out for its contribution to society.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®