FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev ved Danmarks Domstole - et job der giver mening!

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet og til Domstolsstyrelsen i København. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

En spændende og afvekslende hverdag med masser af smil

Danmarks Domstole løser mange samfundsrelevante opgaver. Du vil blive oplært af fagligt engagerede kolleger og få selvstændige opgaver.

Som elev ved en ret kommer du til at arbejde med retssager, fogedsager, skiftesager og administration. Du får stor kontakt til rettens brugere.

Som elev i Domstolsstyrelsen kommer du til at arbejde med kompetenceudvikling, HR, regnskab og administration i øvrigt. Styrelsen samarbejder med retterne rundt om i landet, og du vil derfor også få en del kontakt med retterne.

Karrieremuligheder

Når din uddannelse hos os er færdig, vil du have fået en bred forståelse for arbejdet i en offentlig myndighed, og du vil selvstændigt kunne varetage mange administrative opgaver. Din uddannelse åbner blandt andet mulighed for, at du kan gøre karriere ved domstolene eller en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.

Hvem er du?

Vi regner med, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX.

Vi lægger samtidig vægt på, at du har et stærkt samarbejdsgen og kan løse opgaver med godt humør i fællesskab med andre.

Skoleforløb og elevseminarer med andre elever

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos EUX gymnasiets studievejledning.

Hvor skal du sende din ansøgning hen?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår elevstillinger i styrelsen.

Kunne du tænke dig en spændende elevplads, skal du derfor sende din ansøgning elektronisk direkte til det sted, der har din interesse. Det gør du via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk punktet ”Job” i topmenuen, hvor du kan se alle ledige stillinger.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Hold øje med ansøgningsfristen på hvert enkelt opslag, som du finder på www.domstol.dk eller her på elevportalen.dk

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?

Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2023.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Hvor finder du flere oplysninger om domstolene?

Se www.domstol.dk, hvor du også kan tilmelde dig vores jobagent, så du modtager en e-mail, når vi opslår en ny stilling.


Sted

Danmarks Domstole
(Domstolene og Domstolsstyrelsen)
Hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Se i stillingsopslag
Tiltrædelse: 1. september 2023

Information

www.domstol.dk

.

ER DU VORES NYE KONTORELEV?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår ledige elevstillinger i styrelsen. Du kan se alle de ledige stillinger via knappen nedenfor dette link.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®