Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Bliv elev ved Danmarks Domstole - et job der giver mening!

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet og til Domstolsstyrelsen i København. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

En spændende og afvekslende hverdag med masser af smil

Danmarks Domstole løser mange samfundsrelevante opgaver. Du vil blive oplært af fagligt engagerede kolleger og få selvstændige opgaver.

Som elev ved en ret kommer du til at arbejde med retssager, fogedsager, skiftesager og administration. Du får stor kontakt til rettens brugere.

Som elev i Domstolsstyrelsen kommer du til at arbejde med kompetenceudvikling, HR, regnskab og administration i øvrigt. Styrelsen samarbejder med retterne rundt om i landet, og du vil derfor også få en del kontakt med retterne.

Karrieremuligheder

Når din uddannelse hos os er færdig, vil du have fået en bred forståelse for arbejdet i en offentlig myndighed, og du vil selvstændigt kunne varetage mange administrative opgaver. Din uddannelse åbner blandt andet mulighed for, at du kan gøre karriere ved domstolene eller en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.

Hvem er du?

Vi regner med, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX.

Vi lægger samtidig vægt på, at du har et stærkt samarbejdsgen og kan løse opgaver med godt humør i fællesskab med andre.

Skoleforløb og elevseminarer med andre elever

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos EUX gymnasiets studievejledning.

Hvor skal du sende din ansøgning hen?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår elevstillinger i styrelsen.

Kunne du tænke dig en spændende elevplads, skal du derfor sende din ansøgning elektronisk direkte til det sted, der har din interesse. Det gør du via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk punktet ”Job” i topmenuen, hvor du kan se alle ledige stillinger.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Hold øje med ansøgningsfristen på hvert enkelt opslag, som du finder på www.domstol.dk eller her på elevportalen.dk

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?

Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2023.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Hvor finder du flere oplysninger om domstolene?

Se www.domstol.dk, hvor du også kan tilmelde dig vores jobagent, så du modtager en e-mail, når vi opslår en ny stilling.


Sted

Danmarks Domstole
(Domstolene og Domstolsstyrelsen)
Hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Se i stillingsopslag
Tiltrædelse: 1. september 2023

Information

www.domstol.dk

.

ER DU VORES NYE KONTORELEV?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår ledige elevstillinger i styrelsen. Du kan se alle de ledige stillinger via knappen nedenfor dette link.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®