Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Ansøgningsfristen er udløbet

Hold styr på finanserne som økonomielev, Hvidovre

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Er du færdig med HHX eller EUX, så se her:

Hold styr på finanserne som økonomielev hos Danmarks førende brødproducent

Har du flair for tal og Excel, og får økonomistyring og debet/kredit dig helt op på dupperne? Har du lyst til at møde ind til søde kolleger og duften af nybagt brød hver morgen? Vi lover dig en elevplads, hvor du kan sætte en masse erfaring ind på kontoen.

Få erfaring på kontoen

Som økonomielev hos Schulstad prøver du kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet samt intern og ekstern rapportering. Du får en grundig introduktion til regnskabsområdet og en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal lære på de to år uddannelsen varer. Når du er udlært, har du fået kompetencer, der gør, at du kan søge job inden for finansområdet som fx økonomimedarbejder.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse i samarbejde med Niels Brock, og vi forventer til gengæld, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling. Skoleophold på Niels Brock indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve, og du aflønnes efter gældende overenskomster.

Hvad skal jeg lave?

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Afstemninger
  • Workflow
  • Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
  • Intern- og ekstern rapportering
  • Moms & afgifter
  • Produktions – og omkostningsstruktur

Hvad forventer I af mig?

Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Du er god til tal, kan li’ at tingene går i 0, og så er du et ordensmenneske. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Appetit på mere?

Vil du vide mere omkring uddannelsen som økonomielev så kontakt elevansvarlig Marlene Serritzlew på telefon +45 51 52 39 56.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Schulstad er for mig: Tillid, tryghed og åbenhed

Vores tidligere økonomielev Nathalie siger:

”Det har overrasket mig, hvor åben en organisation Schulstad er på trods af, at det er en stor arbejdsplads. Jeg bliver vist stor tillid i forhold til at løfte mine opgaver, og jeg føler tryghed, da jeg igennem hele mit forløb har haft en kontaktperson, som har været min tutor og vejleder. Derfor anbefaler jeg andre at søge elevplads hos Schulstad.”

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. februar 2023
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Elevansvarlig, Marlene Serritzlew
+45 51 52 39 56Find vej

.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Signaturbrød, Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

() På lager
  Gem til senere

kontorelever

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

#AlleTiders kontorelev søges til Roskilde Kommune
Er du engageret, og har du lyst til en spændende, lærerig og varierende elevtid, søger vi netop dig!

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®