FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Hold styr på finanserne som økonomielev, Hvidovre

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

Er du færdig med HHX eller EUX, så se her:

Hold styr på finanserne som økonomielev hos Danmarks førende brødproducent

Har du flair for tal og Excel, og får økonomistyring og debet/kredit dig helt op på dupperne? Har du lyst til at møde ind til søde kolleger og duften af nybagt brød hver morgen? Vi lover dig en elevplads, hvor du kan sætte en masse erfaring ind på kontoen.

Få erfaring på kontoen

Som økonomielev hos Schulstad prøver du kræfter med hele regnskabsområdet: Regnskab, kreditorer, debitorer, likviditet samt intern og ekstern rapportering. Du får en grundig introduktion til regnskabsområdet og en uddannelsesplan, som giver dig et billede af, hvad du skal lære på de to år uddannelsen varer. Når du er udlært, har du fået kompetencer, der gør, at du kan søge job inden for finansområdet som fx økonomimedarbejder.

Vi lægger stor vægt på at give dig en god uddannelse i samarbejde med Niels Brock, og vi forventer til gengæld, at du tager aktivt del i dagligdagen med det ansvar og opgaver, der passer til dit niveau og din udvikling. Skoleophold på Niels Brock indgår med obligatoriske og valgfrie fag i elevtiden, og hele uddannelsen tager 2 år. Skoleopholdet afsluttes med en fagprøve, og du aflønnes efter gældende overenskomster.

Hvad skal jeg lave?

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Afstemninger
  • Workflow
  • Debitor-, kreditor-, og finansbogføring
  • Intern- og ekstern rapportering
  • Moms & afgifter
  • Produktions – og omkostningsstruktur

Hvad forventer I af mig?

Vi forventer, at du har bestået HHX eller tilsvarende niveau. Du er god til tal, kan li’ at tingene går i 0, og så er du et ordensmenneske. Du er engageret i de ting, du laver og tager ansvar for dine opgaver, og du er en person, som fungerer godt i teams. Du skal derudover have en god omstillingsevne, så du kan takle hverdagen i en organisation, som er i forandring og udvikling.

Appetit på mere?

Vil du vide mere omkring uddannelsen som økonomielev så kontakt elevansvarlig Marlene Serritzlew på telefon +45 51 52 39 56.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Hvis du ikke har modtaget dit eksamensbevis, kan du eftersende det. Husk at angive dette i din ansøgning.

Samtaler afholdes løbende.

Schulstad er for mig: Tillid, tryghed og åbenhed

Vores tidligere økonomielev Nathalie siger:

”Det har overrasket mig, hvor åben en organisation Schulstad er på trods af, at det er en stor arbejdsplads. Jeg bliver vist stor tillid i forhold til at løfte mine opgaver, og jeg føler tryghed, da jeg igennem hele mit forløb har haft en kontaktperson, som har været min tutor og vejleder. Derfor anbefaler jeg andre at søge elevplads hos Schulstad.”

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lantmännen Schulstad A/S
Hammerholmen 21A
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. februar 2023
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Elevansvarlig, Marlene Serritzlew
+45 51 52 39 56



Find vej

.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Signaturbrød, Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®