FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev i Tårnby Kommune

Vil du være en superstjerne inden for offentlig administration? Så skal du være en af Tårnby Kommunes nye kontorelever!

Er du motiveret for at tage en kontoruddannelse i en kommune med højt humør og stort selvstændigt ansvar for alle medarbejdere?

Så skal du søge en af vores 6 kontorelevstillinger med start den 01.09.23.

Din uddannelse vil veksle mellem teoretisk undervisning på Niels Brock og praktikophold i kommunen. Du vil komme til at prøve kræfter med arbejdet i to forskellige afdelinger og derved få en bred udvidelse af din værktøjskasse og dit netværk.

Hvem er du?:

  • Du har bestået grundforløbet på EUX Business eller HHX, eller du har taget STX/HTX/HF suppleret med 5 ugers grundforløb ved handelsskolen.
  • Du har lyst til at arbejde med administrative opgaver i en kommune.
  • Du er ikke bange for at springe ud i nye opgaver og områder og går til alle slags opgaver med et smil.
  • Du tager ansvar for egen uddannelse.

Hvad kan vi tilbyde dig?:

  • Et solidt elevnetværk bl.a. med fælles elevfrokost og netværksmøder med 2. års eleverne.
  • Medbestemmelse i forhold til praktiksted især på 2. år.
  • Individuel vejleder.
  • Adgang til kommunens personalegoder efter prøvetidens afslutning. Dette indebærer bl.a. biografbilletter, adgang til svømmehal, klippekort til massage samt medlemskab af SATS eller Fysiq.

Tårnby Kommune er beliggende på Amager og har ca. 43.000 indbyggere. Der er omkring 3.500 ansatte i kommunen - heraf arbejder ca. 350 på Tårnby Rådhus, hvor du også vil komme til at sidde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med HK.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse kan indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til uddannelseskonsulent Janus Gehrke Hesselberg på jgh.of@taarnby.dk eller telefon 32471263.

Ansøgningsperiode: 11.01.23 - 12.02.23.

Vi afholder informationsmøde for udvalgte ansøgere den 16. februar på Tårnby Rådhus. Vi afholder personlige ansættelsessamtaler den 28. februar, 1. og 2. marts 2023.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Send din ansøgning senest den 12.02.2023.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk

Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Tårnby Kommune
Amager Landevej 76
2270 Kastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Uddannelseskonsulent, Janus Gehrke Hesselberg
(+45) 32 47 12 63
jgh.of@taarnby.dk



Find vej

.

Job i Tårnby Kommune

Et job hos os giver dig gode muligheder for udvikling. Vi arbejder bevidst på at følge udviklingen af samfundet. Hos os er du også med til at give vores ca. 43.000 borgere en hurtig, høflig og korrekt betjening.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®