Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Bliv logistikelev i IKEA Aarhus

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Derfor er vi helt vilde med dig

Som vores nye logistikelev i IKEA er du med til at sikre, at vores varer er på de rigtige pladser, på hylderne i salgsafdelingerne og på vores Ta’ Selv-lager, på det rigtige tidspunkt. Gennem dit 2-årige elevforløb vil du følge varernes vej fra vi modtager dem, til de ender hos kunden. Du lærer derfor om alt fra varemodtagelse og opfyldning til plukning og pakning.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:

 • Har gennemført en adgangsgivende uddannelse som EUX, EUD, HGS/EUS, HHX, HF*, STX* eller HTX* (* Inkl. 5 ugers supplerende EUS kursus)
 • Har en realkompetencevurdering fra en handelsskole, hvis du er 25 år eller derover, når du starter dit elevforløb
 • Kan tale dansk og engelsk og har lyst til at indgå i et team
 • Har mod på et fysisk arbejde og kan arbejde på skæve tidspunkter som natte-, morgen-, dags- og aftenvagter
 • Altid har kunden i centrum og formår at se forbedringsmuligheder med udgangspunkt i kundens oplevelse
 • Trives i et højt tempo og er klar på en hverdag i konstant forandring

Hvad du skal lave – dag for dag

Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs kunder, da funktionen sørger for, at varehuset altid er fyldt samt at kundernes leveringsordrer altid ankommer i tide og i perfekt stand. Derfor er det vigtigt, at du kan se værdien af det forberedende arbejde, der i sidste ende giver en god købsoplevelse for vores kunder. Selvom vi ikke har meget direkte kundekontakt.

Dine opgaver i varehuset er primært:

 • Vareopfyldning og -modtagelse af boligtilbehør og møbler med trucks, palleløfter og håndkraft
 • Plukning af kundeordrer med kvalitet og nøjagtighed
 • Varehåndtering og -optællinger
 • Oprydning af varehuset og vedligeholdelse af maskinerne

Derudover vil der i løbet af din elevtid være 10 ugers skoleophold, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på Himmerlands Erhvervs og Gymnasieuddannelser i Aars, hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen til logistikassistent. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

Vores team i IKEA

I varehuset bliver du en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere, som alle arbejder mod et fælles mål. Vi sikrer en effektiv logistik i varehuset og yder god service over for kunderne. Det er en afdeling præget af mange forandringer, da IKEA i øjeblikket har stor fokus på at udvikle vores leveringskanaler. Vi arbejder derfor i et højt tempo, men har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Du har derfor mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk og har uendelige muligheder for at udvikle dig - også efter din elevuddannelse.

Under din elevtid vil du blive inviteret til en række fællesarrangementer, og du bliver en del af et unikt elevfællesskab. Du vil bl.a. blive inviteret med på uddannelsestur til IKEAs fødeby Älmhult, hvor vi udforsker IKEAs kulturarv, besøger IKEA museet, og andre dele af det store globale IKEA. Vi tager også på Retail Safari, hvor vi udforsker de seneste trends og tendenser indenfor detailbranchen, og udforsker andre virksomheder. Alle disse aktiviteter er noget af det, der gør IKEAs elevforløb lidt anderledes, og vi håber, at du vil med på rejsen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en ansøgning. Send os dit CV og svar på vores spørgsmål, så er du allerede i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ikea.com – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

 • Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit
 • Du kommer til at arbejde både natte-, morgen-, dags og aftenvagter inden for tidsrummet kl. 02.00-22.00
 • Faste vagter hver 2. weekend både lørdag og søndag
 • Løn inden for IKEAs lønramme for lager/logistik, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
 • Øvrige arbejdsvilkår følger HKs funktionæroverenskomst
 • Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
 • Opstart pr. 1/9-2023

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IKEA, Aarhus
Graham Bells Vej 7-11
8200 Aarhus N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdspladsEn del af IKEA

Som elev i logistik bliver du en del af logistiktemaet i dit varehus. Du kommer til at sikre varestrømmen i varehuset. I din praktik arbejder du praktisk med blandet andet:

 • Lagerstyring
 • Produktsortiment 
 • Transport 
 • Modtagelse & udlevering af varer

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®