FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv speditørelev

- og få hele verden som din arbejdsplads

Drømmer du om en karriere med globalt udsyn? 

Hvad siger du til en hverdag med skarpe deadlines og en masse logistikkoordinering på tværs af tidszoner og landegrænser? Så start din karriere den 1. september 2023 som speditør hos os i et elevforløb!

Få det hele til at gå op i en højere enhed

Som speditørelev hos os arbejder du på lige fod med dine kolleger og med ansvar for egne opgaver fra dag 1. Speditørelevuddannelsen er en 2-årig uddannelse suppleret med 10-12 uger på skole, hvor du får et teoretisk kendskab til branchen, som understøtter det, du oplever i hverdagen. 

Ønsker du at få mere ud af din uddannelse, har du mulighed for at vælge uddannelsen med Talentspor, som udbydes i samarbejde med Danske Speditører. Fagene er en del af uddannelsen Eksamineret Speditør, men vil også kunne indgå på andre videregående uddannelser, efter endt elevuddannelse. 

Du kan arbejde inden for vejtransport, luftfragt eller søfragt. Vi hjælper både kommercielle kunder samt FN og nødhjælpsorganisationer. Din hverdag bliver derfor fuld af koordinering, højt tempo og internationalt samarbejde. 

Dit arbejde er lige dele kommunikation og logistik, når fragtplaner skal forhandles på plads med kunder og leverandører fra hele verden. Og så er dit forløb selvfølgelig skræddersyet til dig og dine interesser. Så du kan sidde i alt fra toldkompetencecenteret til nødhjælpsafdelingen, afhængig af lokation.

"Jeg starter med at have onlinemøder eller kald med kontorer og rederier i Kina og Vietnam. Og i løbet af dagen koordinerer jeg eksempelvis med leverandører og håndtere hastesager på tværs af Europa og USA" - Christoffer kercza, Freight forwarder

Din sans for struktur og service gør forskellen

Det er din udadvendte natur og din ivrighed efter at lære, som gør, at speditørfaget er lige dig. Du følger altid dine opgaver til dørs, fordi du tager ansvar og arbejder struktureret. Og så har du let ved at træffe beslutninger – også i en hektisk hverdag.

Herudover forventer vi, at du har: 

  • bestået HHX, HF, EUX eller STX
  • Gode samarbejdsevner og en indstilling, der rimer på service
  • erhvervserfaring fra et fritidsjob eller dit sabbatår - har du også haft en udlandsophold, er det en fordel
  • gode engelskkundskaber i skrift og tale
  • flair for tal og IT

Din fremtid venter – søg i dag! 

Har du konkrete spørgsmål til elevforløbet eller jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Ditte Finsen på telefon +45 29 26 07 64

Vi afholder løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når vi har ansat de rette kandidater - så send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” nedenfor. 

Denne stilling er til Esbjerg, Aarhus og Taulov. Vi søger også elever til København, så hvis du ønsker at søge til denne lokation, kan du gøre det via linket her

Husk at notere hvilken lokation din ansøgning er til. Vær opmærksom på at det kun er ansøgninger, der modtages via dette link, der vil komme i betragtning til stillingen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevprtalen.dk ved ansøgning


Sted

Kuehne & Nagel
Esbjerg, Aarhus, Taulov

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Business Partner Ditte Finsen 
(+45) 29 26 07 64


De globale muligheder venter på dig

En elevstilling hos os er din vej ind i et internationalt miljø med masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Her er det nemlig dig, der er drivkraften bag din karriere. Og når du er færdiguddannet, så er verden åben for dig. 

Du kan derfor enten komme rundt i vores afdelinger i Danmark eller tage på et udlandseventyr på et af vores mange kontorer rundt om i verden.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®